Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ebru Polat: Estetik İddiaları ve Müzik Kariyeri

Ünlü şarkıcı Ebru Polat, kalça estetiği iddiasıyla gündeme geldi. Polat, kalçasıyla ilgili kendi güzellik merkezinde işlemler yaptırdığını söyledi. Ayrıca Polat'ın müzik kariyeri ve son estetik iddiaları da makalede yer alıyor.

Yayın Tarihi: 28.08.2023 15:37
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ebru Polat: Estetik İddiaları ve Müzik Kariyeri

Ebru Polat: Estetik İddiaları ve Müzik Kariyeri

Estetik son yıllarda sıradanlaştı. Ünlüler dünyasından birçok isim de güzelleşmek ve genç görünmek için bıçak altına yatıyor. Müzik kariyeri dışında sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettirmeyi başaran şarkıcı Ebru Polat, 'kalça estetiği' iddiasıyla gündeme geldi.

40 yaşındaki güzel şarkıcı, kısa açıklamasından sonra lüks aracına binerek, Nişantaşı'ndan ayrıldı.

Ebru Polat'ın Müzik Kariyeri

Ebru Polat, 30 Haziran 1983 tarihinde İzmir'de doğdu. Küçük yaşlarda bale eğitimi aldı. Müzikle ilkokul korosunda tanışan Polat, eğitim hayatını müzikten farklı bir alana çevirerek hukuk okumaya karar verdi. İlk albümü 2007 çıkışlı 'Çetin Ceviz'dir. Avukatlığı bırakıp kariyerini müzik üzerine kurmaya karar verdikten sonra Londra’ya giden Polat, bu şehirde bulunan sanat akademisi Royal Akademi’de müzik eğitimi aldı.

Ebru Polat'ın Estetik İddiaları

Ebru Polat sosyal medyadaki iddialı ve cesur paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. En son kalça estetiği yaptırdığı yönündeki haberlerle çok konuşulmuştu. Yüzündeki değişimle dikkat çeken ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yaptırdığı yeni estetikleri tek tek saymıştı. Kalça estetiği de yaptırdığı iddia edilen Ebru Polat önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Kalçasıyla ilgili kendi güzellik merkezinde işlemler yaptırdığını söyleyen Polat, 'Herhangi bir estetik yok. Bu doğal halim. Sadece ufak işlemler yaptırdım. Ufak dokunuşlara da estetik denilmez' diyerek iddialara son noktayı koydu.