Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Ebru Polat Açılmalara Doyamadı! Havuzda Sereserpe Uzanınca Herkes Görmeye Geldi

Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı kendinden emin paylaşımlarla yine adından söz ettirdi. Villasının bahçesinde bulunan havuzun başında çektirdiği birbirinden güzel fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan güzle şarkıcı derin göğüs dekoltesini sergiledi. Müzik kariyeri dışında güzellik merkezleri ile kozmetik şirketlerinde gösterdiği başarılarla adından sürekli söz ettiren Ebru Polat, sosyal medya hesabından sık sık kendinden emin fotoğraflar paylaşıyor. Geçen haziran ayında çıkardığı tartışmalı şarkıyla da boy gösteren Ebru Polat, konser vermeye devam eden ve evlerini yenilemekle ilgileniyor. Güzel şarkıcı son olarak villasının bahçesinde bulunan havuzda birbirinden güzel fotoğraflar paylaştı. Özellikle ayna karşısında verdiği poz takipçileri tarafından çok beğenildi. Sosyal medya kullanıcıları, Ebru Polat'ın dekolteli pozlarına övgüler yağdırdı. Ebru Polat Ev Yardımcısı İçin İsyan Etti! Geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda 12 saatte 40 bin TL kazan

Yayın Tarihi: 12.08.2023 11:58
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Ebru Polat Açılmalara Doyamadı! Havuzda Sereserpe Uzanınca Herkes Görmeye Geldi

Ebru Polat açılmalara doyamadı! Havuzun ortasında sereserpe uzanınca herkes görmeye geldi!

Ebru Polat, sosyal medya hesabından yaptığı kendinden emin paylaşımlarla yine adından söz ettirdi. Villasının bahçesinde bulunan havuzun başında çektirdiği birbirinden güzel fotoğrafları sosyal medya hesabı üzerinden takipçileriyle paylaşan güzle şarkıcı derin göğüs dekoltesini sergiledi. Kullanıcılar Ebru Polat'a iltifat üzerine iltifat yağdırdı.

Müzik kariyeri dışında güzellik merkezleri ile kozmetik şirketlerinde gösterdiği başarılarla adından sürekli söz ettiren Ebru Polat, sosyal medya hesabından sık sık kendinden emin fotoğraflar paylaşıyor. Geçen haziran ayında çıkardığı tartışmalı şarkıyla da boy gösteren Ebru Polat, konser vermeye devam eden ve evlerini yenilemekle ilgileniyor. Güzel şarkıcı son olarak villasının bahçesinde bulunan havuzda birbirinden güzel fotoğraflar paylaştı. Özellikle ayna karşısında verdiği poz takipçileri tarafından çok beğenildi. Sosyal medya kullanıcıları, Ebru Polat'ın dekolteli pozlarına övgüler yağdırdı.

Ebru Polat'ın gönderileri kısa sürede beğeni rekoru kırarken takipçilerinin yorumları dikkat çekti.

Bir kullanıcı şarkıcıya olan hayranlığını 'Tam bir rock'sın' sözleriyle dile getirirken, bir başka takipçi 'Vallahi senin için böbreğimi satarım, bir insan nasıl bu kadar güzel olur' yorumuyla takipçilerini şaşırttı. Instagram hesabını aktif olarak kullanarak takipçilerini sürekli yeni resim ve videolarla şaşırtan Ebru Polat, son paylaşımıyla sosyal medyayı resmen salladı. Güzel şarkıcı, güzelliği ve stiliyle hayranlarını mest etmeye devam ediyor.

Ebru Polat Ev Yardımcısı İçin İsyan Etti!

Geçtiğimiz yıl verdiği bir röportajda 12 saatte 40 bin TL kazandığını açıklayan ünlü şarkıcı Ebru Polat herkesi şok etmişti. Lüks hayatıyla dikkat çeken Ebru Polat gündemden düşmüyor. Erotik pozlarıyla sık sık gündeme gelen ünlü şarkıcı, son paylaşımını eviyle ilgili yaptı. Yazlığına bir yardımcı aradığını söyleyen Polat, yaşadıklarına isyan etti. '18 bin TL ödedim' Polat paylaşımında 'Bir şirketle 2 ay önce yardımcı konusunda anlaştık 18 bin TL ödemesine kadar yaptım. Kadın asla düzgün yardımcı bulamadı. Evime saçma sapan tipleri gönderdi. Parayı hemen almayı biliyorlar ama hizmet yok' diyerek isyan etti.