Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dünya Varmış: Komedi ve Fantastik Ögelerin Buluştuğu Yeni Film

Dünya Varmış filmi, komedi unsurlarıyla dolu ve fantastik bir geleceği anlatan bir yapım olarak izleyiciyle buluşacak.

Yayın Tarihi: 27.09.2024 18:43
Güncelleme Tarihi: 27.09.2024 18:43

Dünya Varmış: Komedi ve Fantastik Ögelerin Buluştuğu Yeni Film

Dünya Varmış Filmi Hakkında

Yeni vizyona girecek film "Dünya Varmış", komedi ile fantastik unsurları harmanlayarak izleyicilere farklı bir geleceği sunacak. Filmde Engin Altan Düzyatan, Sarp Bozkurt ve Melisa Şenolsun gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

Filmin Premiyeri

22 Kasım tarihinde sinemaseverlerle buluşması planlanan filmin tanıtım toplantısı, Eyüp Orion Stüdyo'da gerçekleştirildi. Toplantıya katılan Melisa Şenolsun, Bodrum'da gerçekleştirilen çekimlerin oldukça başarılı geçtiğini vurguladı ve avukat rolüyle filmde yer aldığını belirtti.

Engin Altan Düzyatan'ın Açıklamaları

Filmdeki hikayenin insanların sığınak oteline gitmeleri üzerine kurulu olduğunu ifade eden Düzyatan, "İçinde komedi ögeleri de bulunduran, dünyanın sonuyla başlayan çok değişik bir hikaye. Farklı bir rol oynamayı seviyorum ve bu beni çok heyecanlandırdı." dedi. Ayrıca filmin türünün belirsizliğinden dolayı bir çeşit karma tür oluşturduğunu belirtti.

Sarp Bozkurt'un Senaryo Süreci

Senaristlerden Sarp Bozkurt da, senaryonun oluşturulma sürecini anlatarak, "Bu benim ilk sinema filmim ve oldukça heyecanlıyım. Yaklaşık bir yıl süren çalışmaların ardından bu aşamaya geldik." şeklinde konuştu.

Yönetmen Ali Adnan Özgür'ün Vurguları

Yönetmen Ali Adnan Özgür, 6-7 yıldır bu proje üzerinde çalıştıklarını ve Sarp Bozkurt ile birlikte senaryoyu yeniden yazdıklarını belirtti. "Ortak akılla çalışmayı seviyoruz. Karakterlerin her biri ve hikaye üzerinde beraber önemsiyoruz" ifadelerini kullandı.

Filmdeki Temalar

Seyircileri distopik bir geleceğe götüren film, insanların başına gelen komik olayları ve bu süreçte gelişen arkadaşlık ile aşk temalarını işliyor. Ayrıca filmde Ece Sükan, Atilla Olgaç, Erkan Can gibi önemli oyuncular da yer alıyor.

Görsel ve Kostüm Tasarımı

Özel tasarım kostümler ve görsel efektlerle desteklenen film, izleyicilere büyük bir görsel şölen sunacak. Yarının dünyasını yıkıcı bir salgın karşısında anlatan film, izleyicilere hem macera dolu hem de eğlenceli bir deneyim yaşatmayı hedefliyor.

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla...

Engin Altan Düzyatan (sağda), Sarp Bozkurt (solda) ve Melisa Şenolsun'un (ortada) katılımıyla "Dünya Varmış" filmi 22 Kasım'da sinemaseverlerle buluşacak.