Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dünya Barış Günü'nde Hatimoğulları'ndan Filistin Mesajı

DEM Parti Eş Genel Başkanı Hatimoğulları, Dünya Barış Günü'nde Gazze'deki durumu ve barışın önemini vurguladı.

Yayın Tarihi: 01.09.2024 14:47
Güncelleme Tarihi: 01.09.2024 14:47

Dünya Barış Günü'nde Hatimoğulları'ndan Filistin Mesajı

Dünya Barış Günü Etkinliği

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 1 Eylül Dünya Barış Günü dolayısıyla Okmeydanı'nda düzenlenen etkinlikte konuşma yaptı. Etkinlik, DEM Parti İstanbul Kadın Meclisi tarafından "barış anneleri" ile bir kahvaltı etkinliği olarak gerçekleştirildi.

Gazze'deki İnsani Dram

Hatimoğulları, konuşmasında Gazze’de yaşanan trajik olaylara dikkat çekerek, "Son bir yıl içerisinde Gazze’ye yapılan saldırılarda 40 bini aşkın insan hayatını kaybetti. Filistin halkı, bu bölgenin en mazlum ve acı çeken halkları arasındadır." dedi.

Barışın Önemi

Barışın önemine vurgu yapan Hatimoğulları, "Parti olarak, tüm mazlum halkların yanında, özellikle Filistin halkının da yanında olmaya devam edeceğiz. İktidara sesleniyoruz; gerçek anlamda mazlum Filistin halkının yanında olun. Bu halk acı çekiyor, bölgedeki diğer halklar da acılar içinde." şeklinde konuştu.

Etkinliğe Katılanlar

Hatimoğulları, konuşmasının ardından etkinliğe katılan partililerle sohbet etti. Etkinlikte, DEM Parti İstanbul Milletvekilleri Keziban Konukcu Kok ve Özgül Saki ile DEM Parti Sözcüsü Ayşegül Doğan da yer aldı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Okmeydanı'nda...

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tülay Hatimoğulları, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle Okmeydanı'nda düzenlenen "barış anneleri" ile kahvaltı etkinliğine katılarak konuşma yaptı.