Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dünyanın En Ucuz Şehirleri Belli Oldu

Dünyanın yaşamak için en ucuz şehirleri belli oldu! Mercer'in dünya çapında 227 şehir üzerinde yaptığı sıralamaya göre yaşamak için en ucuz şehirler belli oldu. Hong Kong en pahalı şehir olarak listenin başında yer alırken, İslamabad ise dünyanın en ucuz şehri oldu. Sevilla ile Valencia arasındaki maç ise 11 Ağustos Cuma günü canlı yayınlanacak.

Yayın Tarihi: 12.08.2023 01:31
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dünyanın En Ucuz Şehirleri Belli Oldu

Dünyanın yaşamak için en ucuz şehirleri belli oldu! İşte o liste...

Günümüzde yaşam maliyetleri, birçok insan için önemli bir endişe kaynağı haline geldi. Uluslararası bir araştırma kuruluşunun yayınladığı rapora göre Dünyanın yaşamak için en ucuz şehirleri belli oldu! İşte o o liste... Mercer'in dünya çapında 227 şehir üzerinde yaptığı sıralamaya göre yaşamak için en ucuz şehirler belli oldu...Firmaların değişen işgücünün sağlık, varlık ve kariyer alanlarındaki ihtiyaçlarını yönetmeleri için çözümler sunan ve danışmanlık veren Mercer, Yaşam Maliyeti Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı. Bu yıl Hong Kong en pahalı şehir olarak listenin başında yer alırken, geçtiğimiz yıla göre 6 sıra yükselen Singapur 2'inci sıraya yükseldi. Zürih ise bir basamak gerileyerek listedeki en pahalı üçüncü şehir oldu. Uluslararası çalışanlar için dünyanın en ucuz şehri ise 227'inci sırada yer alan İslamabad.

HONG KONG EN PAHALI ŞEHİR OLDU

Her şehirde konut, ulaşım, yiyecek, giyim, ev eşyası ve eğlence dahil olmak üzere 200'den fazla kalemin karşılaştırmalı maliyetlerinin ölçüldüğü araştırma sonuçlarına göre, 2023 yılının en pahalı şehri Hong Kong, yaşam maliyeti en düşük şehir ise İslamabad oldu.

Sevilla - Valencia Maçı Canlı Takip İçin Tıklayın

İspanya La Liga'da heyecan başlıyor. 1. haftada Sevilla ile Valencia kozlarını paylaşacak. Maç ile ilgili tüm detaylar futbolseverler tarafından merak ediliyor ve arama motorlarında araştırılıyor. Peki, Sevilla - Valencia maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? Sevilla - Valencia maçı 11 Ağustos Cuma günü saat 20:30'da S Sport'ta canlı yayınlanacak.