Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dries Mertens, Galatasaray'da Şampiyonluk İstiyor

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, Avusturya kampında A Spor'a özel açıklamalarda bulundu. Mertens, geçen sezon ligi kazanmayı başardıklarını ancak kupayı kaybettiklerini söyledi. Bu yılın kendisi için belki de son yılı olduğunu belirten Mertens, şampiyonluk kazanarak bir şeylere nokta koymak istediğini ifade etti. Galatasaray taraftarının her yerde olduğunu ve Okan hoca'nın motivasyonunun önemli olduğunu vurguladı.

Yayın Tarihi: 12.07.2023 15:32
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dries Mertens, Galatasaray'da Şampiyonluk İstiyor

Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, sarı-kırmızılıların Avusturya kampında A Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Mertens, geçen sezon geldiğinde ligi ve kupayı kazanmak istediğini belirtti. Ligde başarılı olduklarını ancak kupayı Başakşehir'e kaptırdıklarını söyledi. Şampiyonlar Ligi'nde önemli maçlarının olduğunu ve Süper Lig'i yeniden kazanmak istediklerini ifade etti. Mertens, bu yılın futbolcu olarak belki de son yılı olduğunu ve şampiyonluk kazanarak bir şeylere nokta koymak istediğini dile getirdi.

Mertens, Galatasaray'da oynayan her zaman kazanmak için sahaya çıktığını ve her takıma önem verdiğini vurguladı. Geçen sezon Fenerbahçe'ye karşı deplasmanda ve kendi sahalarında kazandıklarını belirtti. Napoli'de şampiyonluk kazanmak istediğini ancak başaramadığını söyledi. Galatasaray'a şampiyonluk için geldiğini ve ilerleyen dönemde aynı başarıları tekrar yaşamak istediklerini ifade etti.

Galatasaray Taraftarı Her Yerde

Mertens, Galatasaray taraftarının her yerde olduğunu belirtti. Belçika'ya ve İtalya'ya gittiğinde bile taraftarların kendisini desteklediğini söyledi. Galatasaray taraftarlarının Napoli taraftarlarına benzediğini ifade etti.

Okan Hoca'nın Motivasyonu

Mertens, geçen sezon 14 maçlık bir kazanma serileri olduğunu ve Okan hoca'nın bu dönemde çok motive olduğunu belirtti. Okan hoca'nın Galatasaray'da yıllar boyu oynadığını ve umarım teknik direktör olarak da kulübe hizmet etmeye devam edeceğini dile getirdi.