Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Doğuş ve Hoşkedem Hidayetkızı Ayrılığından Sonra Barıştı

Ünlü şarkıcı Doğuş ile Azeri eşi Hoşkedem Hidayetkızı'nın ayrılık haberleri sonrası barıştıkları ortaya çıktı. Çift, evliliklerinde yaşadıkları sıkıntıları aşmayı başardı ve evlilik yıl dönümlerini kutladı. Doğuş'un ikiz çocukları Arda ve Arın'ın babalarına olan benzerlikleri dikkat çekti. Doğuş, 30 Haziran 1974'te Almanya'da doğmuş ve Türkiye'ye taşındıktan sonra müzik kariyerine başlamıştır. Eşi Hoşkedem Hidayetkızı ise Azerbaycan'ın ünlü kadın spikerlerinden biridir.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 16:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Doğuş ve Hoşkedem Hidayetkızı Ayrılığından Sonra Barıştı

İkiz çocuk sahibi olan ünlü çift şarkıcı Doğuş ile Hoşkedem Hidayetkızı ayrılık haberleriyle hayranlarını üzmüştü...

9 yıllık evlilik bitti bitiyor derken çift yuvalarını kurtarmayı başarmıştı.

'Gamsız', 'Bunun Adına Yürek Derler', 'Yalancı' ve 'Yemin Ettim Sana' parçalarıyla bir döneme damga vuran Doğuş, 2014 yılında Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak tanınan Hoşkedem Hidayetkızı ile evlenmişti.

9 yıl önce büyük bir aşkla evlenen şarkıcı Doğuş ile Azeri eşi Hoşkedem Hidayetkızı'ndan geçtiğimiz aylarda ayrılık haberi gelmişti. 2 çocuğu bulunan şarkıcı Doğuş ve eşinin boşanma kararı aldıkları iddia edilmişti.

Evliliklerinde sıkıntı yaşadıkları söylenen ünlü çift kısa süre sonra kara bulutları dağıtmayı başarmıştı. Doğuş son olarak eşi ve çocuklarıyla paylaştığı kareyle evlilik yıl dönümlerini kutladı. Doğuş'un ikizleri Arda ve Arın'ın babalarına olan benzerlikleri dikkat çekti...

Doğuş ile Azeri eşi Hoşkedem Hidayetkızı'nın boşanacağı haberleri magazine bomba gibi düşmüştü... Evlendikten sonra Azerbaycan'a yerleşen ünlü sanatçı Doğuş, eşinin ailesiyle yaşadığı sorunları aşamayınca İstanbul'a geri dönmüştü. Karısını ve çocuklarını bırakıp dönen Doğuş'un boşanmaya kararlı olduğu söylenmişti. Hatta şarkıcı, Instagram'dan eşinin fotoğraflarını silerek, takibi de bırakmıştı. Evliliklerinde sıkıntı yaşadıkları söylenen ünlü çiftten son olarak güzel paylaşımlar gelmişti. 49 yaşına basan eşi Doğuş'un doğum gününü kutlayan ünlü sunucu Hoşkedem Hidayetkızı İstanbul'daki evlerine döndüğünü de paylaşımlarıyla takipçilerine göstermişti. Doğuş ile eşi Hoşkedem Hidayetkızı aşk pozlarıyla barıştıklarını ilan etmişti.

DOĞUŞ KİMDİR?

Orhan Baltacı, ya da tanınan adıyla Doğuş 30 Haziran 1974 yılında Almanya'da dünyaya geldi. Doğuş, 30 Haziran 1974'te Almanya'da doğdu. Aslen Rize, İkizdereli olan şarkıcı 4 yaşına kadar Almanya'da yaşadı. 4 yaşında ailesiyle birlikte Türkiye'ye taşındı. Aile içi sorunlarından dolayı evden kaçtı ve çocuk yaşta sokakta yaşamaya başladı. Çeşitli zorluklarla karşılaştı. Adını 'Doğuş' olarak değiştirdi. Survivor'da yarıştı. 2014 yılının Kasım ayında Azerbaycanlı sunucu Hoşkedem Hidayetkızı ile evlendi, ikiz çocukları var.

DOĞUŞ'UN AZERİ EŞİ HOŞKEDEM HİDAYETKIZI KİMDİR?

Hoşkedem Hidayetkızı, 13 Ocak 1974 doğumlu. Ülkesinde Sen Tek Değilsin isimli program yapan Doğuş'un eşi Azerbaycan'ın en ünlü kadın spikerlerinden biridir. Azerbaycan'ın Müge Anlı'sı olarak tanınıyor.