Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dirk Kuyt, Konyaspor'un yeni teknik direktörü oluyor

Konyaspor, Dirk Kuyt'ı teknik direktörlük görevine getiriyor. Dirk Kuyt, Hollandalı teknik adamın ekinde yer alacak ve Adana Demirspor maçında takımın başında olacak. Dirk Kuyt, daha önce Feyenoord U19 takımında çalıştı ve ADO Den Haag'ı yönetti. Konyaspor yönetimi, Dirk Kuyt ile prensipte anlaşma sağladı ve Kuyt'un raporu olumlu sonuçlandığında resmi açıklama yapılacak.

Yayın Tarihi: 26.10.2023 14:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dirk Kuyt, Konyaspor'un yeni teknik direktörü oluyor

Konyaspor, Aleksandar Stanojevic'ten boşalan teknik direktörlük görevine bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe forması giyen Dirk Kuyt'ı getiriyor.

Ajansspor'da yer alan habere göre Konyaspor, teknik direktörlük görevi için Dirk Kuyt ile prensipte anlaştı. Ersan Parlatan, Hollandalı teknik adamın ekinde yer alacak. Habere göre Dirk Kuyt, Adana Demirspor maçında takımın başında olacak. Dirk Kuyt teknik direktörlük kariyerine Feyenoord U19 takımında başladı. Temmuz 2022'de ADO Den Haag'ı çalıştıran Dirk Kuyt, 17 karşılaşmada 1.12'lik puan ortalaması yakalamıştı.

Dirk Kuyt, Konyaspor’a rapor sundu!

Geçtiğimiz gün Aleksandar Stanojevic ile yolların ayıran Tümosan Konyaspor yönetimi, teknik direktör arayışlarına devam ederken gündeme yeni bir isim geldi. Geçtiğimiz gün Aleksandar Stanojevic ile yolların ayıran Tümosan Konyaspor yönetimi, teknik direktör arayışlarına devam ederken gündeme yeni bir isim geldi.Daha önce Sergen Yalçın ve Aykut Kocaman’a teklif götüren ancak olumsuz cevap alan, sonrasında da rotayı Ersan Parlatan’a çeviren yeşil-beyazlı yönetim, listesinde bulunan yabancı hocalarla da temasa geçmeye başladı.Konyaspor, bir dönem Fenerbahçe forması giyen 43 yaşındaki Hollandalı teknik direktör Dirk Kuyt ile temasa geçtiği ve görüşmelerde olumlu mesafe kat ettiği belirtildi. Kariyerinde; Feyenoord, Liverpool ve Fenerbahçe gibi takımların formalarını giyen, ayrıca Hollanda milli takımının değişmez isimleri arasında yer alan Dirk Kuyt, teknik adamlık kariyerine 2017’de Quick Boys takımında başladı. Daha sonra Feyenoord U19 takımının başına Kuyt, son olarak ise ADO Den Haag takımında görev yaptı. ADO Den Haag’ın başında 17 maça çıkan Kuyt, maç başına 1.12 puan ortalaması tutturmuştu.Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgiye göre; Konyaspor’da sportif direktör Ali Çamdalı aracılığı ile yönetime bir rapor sunan Kuyt’un Konya’ya gelmeye sıcak baktığı ifade edildi. Konyaspor yönetiminin önümüzdeki günlerde rapora göre olumlu veya olumsuz bir karar vereceği öğrenildi.