Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dinçer Güner'den 21 Haziran ve 22 Haziran burç yorumları

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 21 Haziran ve 22 Haziran burç yorumlarını paylaştı. Yengeç burcunun bereketli bir dönem geçireceği, aidiyet duygusunun ön plana çıkacağı, eski anılarla karşılaşılacağı belirtildi. 22 Haziran'da ise Ay'ın tüm gün Aslan burcunda seyahat edeceği ve fark edilmek temasının öne çıkacağı ifade edildi.

Yayın Tarihi: 23.06.2023 14:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dinçer Güner'den 21 Haziran ve 22 Haziran burç yorumları

Dinçer Güner'den 21 Haziran burç yorumları

Sosyal medya hesaplarından yaptığı ön görülerle sık sık gündeme gelen Dinçer Güner, 21 Haziran burç yorumlarını paylaştı. Güneş artık yengeç burcuna geçiş yapacak ve resmi olarak Kuzey yarım kürede Yaz mevsimi başlamış olacak. Yengeç Burcu zodyak burçları içerisinde ev yaşamına ve ailesine en düşkün olan burçtur. Yengeç burcu ailesini, çocuklarını, ebeveynlerini her şeyden üstün tutar, sonra arkadaşları, toplumu ve vatan sevgisi gelir. Yengeç sürecinde, aidiyet duygusu ön plana çıkar. Kendinizi ait hissetmediğiniz mekanlarda, ortamlarda bulunmayı pekte istemeyeceksiniz belli ki. Yengeç bereketli burçlardan biridir, bu yüzden bu süreçte yatırımlarınızın karşılığını fazlası ile alabilirsiniz. Yengeç geçmişle, tarihle, eskilerle çok ilgilidir. Bu yüzden tamda bu bir aylık dönemde eski konular, eski arkadaşlar, eski fotolar, eski çocukluk günlerinizi geçirdiğiniz yerler, anılarınızı hatırlatacak temalarla sıkça karşılaşabilirsiniz.

Dinçer Güner'den 22 Haziran burç yorumları

Ünlü astrolog Dinçer Güner, 22 Haziran burç yorumlarını paylaştı. Bugün Ay tüm gün Aslan burcunda seyahat edecek. Kendimizi göstermek, kendimizi ortaya koymak çok daha kolay olacaktır. Egolar ön planda olacak, ben duygusuna yenik düşersek sıkıntılar oluşur aman dikkat! Tiyatro, sahne ve şan gibi sahne ile ilgili eğitimlere başlamak için ideal bir gün veya gitmek için. Kan dolaşımının hızlanacağı, kalp çarpıntılarının artabileceği zamanlar. Ay Aslan burcunda ilerlediğinden; yaratıcı, artistik çalışmaların, reklam ve promosyon çalışmalarının desteklendiği bir gündeyiz. Ay Aslan’dayken Günün ana teması 'Fark Edilmek' olacak... Atacağınız her adımda, söyleyeceğiniz her sözle, duruşunuzla fark edilir olacaksınız.