Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dilek Taşı Dizisi Çarşamba Günleri Yayınlanacak

Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Dilek Taşı, yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Mehmet Ozan Dolunay, Elif Doğan, Özge Özberk, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizi ilgi toplamaya devam ediyor. Dilek Taşı dizisi normal zamanlarda Perşembe akşamı ekrana geliyordu. Ancak alınan son kararla birlikte bu haftadan itibaren Çarşamba akşamına alındı. Dilek Taşı Çarşamba günleri yayınlanacak.

Yayın Tarihi: 24.10.2023 06:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dilek Taşı Dizisi Çarşamba Günleri Yayınlanacak

Perşembe akşamlarının rekortmen dizisi Dilek Taşı yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor.

Başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı, Mehmet Ozan Dolunay, Elif Doğan, Özge Özberk, Perihan Savaş'ın yer aldığı dizi ilgi toplamaya devam ediyor.

Dilek Taşı dizisi normal zamanlarda Perşembe akşamı ekrana geliyordu. Ancak alınan son kararla birlikte bu haftadan itibaren Çarşamba akşamına alındı. Dilek Taşı Çarşamba günleri yayınlanacak. Bu kararın alınmasındaki neden de ortaya çıktı. Sosyal medyada yapılan tahminlere göre ise Dilek Taşı dizisinin gün değiştirmesindeki asıl neden Bir Derdim Var dizisinin yayın günü oldu. Birce Akalay ve Mert Fırat'ın başrollerinde olduğu Bir Derdim Var dizisinin Perşembe akşamları Kanal D'de ekrana gelmesi bekleniyor.

Mustafa suçsuzluğunu kanıtlamanın yollarını ararken; Mustafa'yla görüşen Figen ona yardım etmek ister. Bu sırada Macide, hem Figen'i hem de Mustafa'yı dönüşü olmayan bir yola sürükler.

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı Dilek Taşı’nın oyuncu kadrosunda; Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol alıyor.

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül’ün üstlendiği Dilek Taşı, heyecan dolu yeni bölümü ile 25 Ekim Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D’de.