Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dilara Aksüyek, Cenk Şahin ile Cihangir'de Görüntülendi

Son olarak final yapan TRT 1 dizisi 'Yürek Çıkmazı'nda 'Feride' karakteriyle kamera karşısına geçen Dilara Aksüyek, yaz tatilini yaptığı Alaçatı’da tanıştığı futbolcu Cenk Şahin ile önceki akşam Cihangir sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi.

Yayın Tarihi: 27.07.2023 09:27
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dilara Aksüyek, Cenk Şahin ile Cihangir'de Görüntülendi

Son olarak final yapan TRT 1 dizisi 'Yürek Çıkmazı'nda 'Feride' karakteriyle kamera karşısına geçen Dilara Aksüyek, gönlünü Bursaspor'da forması giyen futbolcuya kaptırmıştı.

AŞKI ÇEŞME'DE BULDUM

Meslektaşı Onur Bay ile birlikteliği 2021'de uzun süre gündem olan oyuncu, geçtiğimiz haftalarda yeni sevgilisi ile İzmir Çeşme'de deniz ve güneşin tadını çıkarmıştı.

CİHANGİR SOKAKLARINDA GÖRÜNTÜLENDİLER

Dilara Aksüyek, yaz tatilini yaptığı Alaçatı’da tanıştığı futbolcu Cenk Şahin ile önceki akşam Cihangir sokaklarında sarmaş dolaş görüntülendi. Flaşlar patlayınca neye uğradıklarını şaşıran taze aşıklar, ayrı ayrı yürümeye başladı.

SİZE MALZEME VEREYİM Mİ BUNUNLA İLGİLİ?

Muhabirlerin, “Dilara Hanım hayırlı olsun ilişkiniz. Bundan altı ay önce bir programa katılmıştınız, orada şöyle bir açıklama yaptınız. ‘Bu aşk duygusu bana iyi gelmiyor’ demiştiniz. Ne değişti hayatınızda?” sorusuna Aksüyek, “Size malzeme vereyim mi bununla ilgili? Demek ki hiç aşık olmamışım. Bu arada Cihangir’den taşınıyorum, yeter” diyerek güldü.

SEVGİLİSİNE SARILDI

Oyuncu daha sonra sevgilisi Şahin'in yanına giderek sarıldı ve yürümeye devam ettiler.