Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dilan Polat ve Eşi Engin Polat'ın Lüks Yaşamı Gündem Oldu

Lüks yaşantısıyla tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın 'uçak' görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. Dilan Polat'ın paylaşımları gündem olurken, Cüneyt Özdemir ve Fatih Altaylı da konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 17:20
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dilan Polat ve Eşi Engin Polat'ın Lüks Yaşamı Gündem Oldu

Lüks Yaşantısıyla Tanınan Fenomen Dilan Polat ve Eşi Engin Polat'ın 'Uçak' Görüntüleri Sosyal Medyada Gündem Yarattı

Lüks yaşantılarıyla tanınan fenomen Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın 'uçak' görüntüleri sosyal medyada çok konuşuldu. Dilan Polat, eşinin yaptığı sürprizi paylaşarak gündeme oturdu. Bunun üzerine ünlü fenomen, 'Bizim paramız yine züğürtlerin çenesini yormuş' açıklamasını yaptı.

Cüneyt Özdemir'in eleştiride bulunduğu Dilan Polat'a, Fatih Altaylı destek verdi. Altaylı, 'Bütün bu olan bitenin suçlusu Dilan Polat mı? Dilan Polat olmasaydı Türkiye şahane bir yer mi olacaktı? Herkes çok kaliteli mi olacaktı? İzleyen izlesin.' dedi.

Altaylı, bir dijital medyaya yaptığı açıklamada, Dilan Polat'ın evlilik yıl dönümlerine özel olarak hazırlattığı sürprizleri sosyal medya hesabından paylaşmasını eleştirdi. Ancak, 'Bunları bu kadar sert ve hakaretlerle eleştiremize gerek yok' diyerek Dilan Polat'a destek verdi.