Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dilan Çiçek Deniz Oğuzhan Koç Aşk Dedikodularını Yalanladı

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Oğuzhan Koç ile adının aşk dedikodularına karışmasının ardından açıklama yaptı. Haberleri yalanlayan oyuncu, Sadece 15 dakika kaldığım mekânda tesadüfen aynı karede yer aldığım ve yan yana durduğumuzu bile farketmediğim biriyle sormadan, araştırmadan yapılan haber, magazin haberciliği değil, kişilik haklarına tacizdir... Birisi kuyuya bir taş atıyor ve teyit edilmeden yapılan bu haberlerin insanlara verdiği psikolojik zarar maalesef düşünülmüyor. Bu habercilik anlayışının değişmesi için artık gereken neyse yapacağım dedi.

Yayın Tarihi: 01.09.2023 02:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Dilan Çiçek Deniz Oğuzhan Koç Aşk Dedikodularını Yalanladı

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, Oğuzhan Koç ile adının aşk dedikodularına karışmasının ardından açıklama yaptı.

Haberleri yalanlayan oyuncu, Sadece 15 dakika kaldığım mekânda tesadüfen aynı karede yer aldığım ve yan yana durduğumuzu bile farketmediğim biriyle sormadan, araştırmadan yapılan haber, magazin haberciliği değil, kişilik haklarına tacizdir... Birisi kuyuya bir taş atıyor ve teyit edilmeden yapılan bu haberlerin insanlara verdiği psikolojik zarar maalesef düşünülmüyor. Bu habercilik anlayışının değişmesi için artık gereken neyse yapacağım dedi.

Geçtiğimiz saatlerde çıkan 'Oğuzhan Koç ve Dilan Çiçek Deniz aşk mı yaşıyor?' dedikodusuna, Dilan Çiçek Deniz cephesinden cevap geldi! Detaylar ????

Siz ne düşünüyorsunuz? Hadi yorumlarda buluşalım!