Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Didem Soydan'ın Tatilden Paylaştığı Cesur Pozlar

Ünlü model Didem Soydan, magazin dünyasının en sık gündeme gelen isimlerinden. Güzelliği kadar iddialı paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Didem Soydan, son olarak yurt dışına çıktığı tatilden karelerini paylaştı. Denize üstsüz giren Didem Soydan o anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Güzel model elleriyle göğüslerini kapatıp poz verirken bikini altı olarak da tanga seçimi yaptı. Didem Soydan ayrıca bir takipçisine "Gençken erkek gibisin denildiğinde ne üzülürdüm o jawlarıma, meğer ne kıymetli bir şeymiş" diyerek yüz hatlarına dair hislerini de paylaştı. Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü model Didem Soydan, özellikle iddialı sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bir dönem yakışıklı oyuncu Burak Deniz ile yaşadığı aşk ile adından söz ettiren Soydan, yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte bikinili pozları ile gündeme gelmeye başladı. Kerimcan Durmaz ile olan arkadaşlığı ile dikkat çeken ve Durmaz’ı hiçbir etkinli

Yayın Tarihi: 06.07.2023 13:26
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Didem Soydan'ın Tatilden Paylaştığı Cesur Pozlar

Ünlü model Didem Soydan, magazin dünyasının en sık gündeme gelen isimlerinden.

Güzelliği kadar iddialı paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Didem Soydan, takipçilerine verdiği yanıtlarla sık sık gündeme geliyor.

Didem Soydan son olarak yurt dışına çıktığı tatilden karelerini paylaştı. Denize üstsüz giren Didem Soydan o anları da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi. Güzel model elleriyle göğüslerini kapatıp poz verirken bikini altı olarak da tanga seçimi yaptı.

Didem Soydan ayrıca bir takipçisine "Gençken erkek gibisin denildiğinde ne üzülürdüm o jawlarıma, meğer ne kıymetli bir şeymiş" diyerek yüz hatlarına dair hislerini de paylaştı.

Son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan ünlü model Didem Soydan, özellikle iddialı sosyal medya paylaşımları ile dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor.

Bir dönem yakışıklı oyuncu Burak Deniz ile yaşadığı aşk ile adından söz ettiren Soydan, yaz mevsiminin gelmesi ile birlikte bikinili pozları ile gündeme gelmeye başladı. Kerimcan Durmaz ile olan arkadaşlığı ile dikkat çeken ve Durmaz’ı hiçbir etkinliğinde yalnız bırakmayarak dostluğunu gözler önüne seren güzel model Didem Soydan, son olarak deniz pozu ile gündeme geldi.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Soydan, yalnızca bikini altı le denize girdiği o anları takipçileri ile paylaştı. Soydan’ın üstsüz pozu, sosyal medyayı adeta ayağa kaldırdı. Ünlü modelin o pozları, dakikalar içerisinde sosyal medyanın en çok konuşulanları arasına girerken bazı sosyal medya kullanıcılarından da tepki çekti.