Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Didem Soydan'ın Aşk Hayatıyla İlgili Açıklamaları

Geçtiğimiz gün 'Melis İşiten ile Zaten Şov' programına konuk olan Didem Soydan'ın aşk hayatıyla ilgili yaptığı açıklamalar, Can Bonomo ile ilişkisi olduğunu düşündürdü. Ancak çift, medeni bir şekilde ayrıldıklarını ve birbirlerine hala saygı duyduklarını belirtti.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 09:42
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Didem Soydan'ın Aşk Hayatıyla İlgili Açıklamaları

Geçtiğimiz gün 'Melis İşiten ile Zaten Şov' programına konuk olan Didem Soydan'ın hala aşık olduğunu söylediği kişiyle ilgili açıklaması akıllara tek bir ismi getirdi...

Üstelik kendisi çocuk istemediği ve o çocuk istediği için ayrıldıklarını da ekliyor. Hal böyle olunca da akıllara tek bir isim geliyor... O da Can Bonomo!

Fakat sonra ne olduysa oldu, çift evlilikten de beraberliklerinden de vazgeçti. Ama gayet medeni bir ayrılıktı onlarınki. Can Bonomo, ayrılıklarının ardında 'Didem’le güzel bir ilişkimiz vardı. Hedeflediğimiz evlilik durumuna varamadık. Onu çok seviyorum. Bu dünyada en saygı duyduğum insanlardan biri. Umarım hayatlarımız böyle daha iyi olur' açıklamasında bulunmuştu. Didem Soydan ise, 'Saygısız, kötü bir şekilde ayrılmadık... Can’ı o kadar seviyorum ki hâlâ, hakkında kötü bir şey söyleyemem zaten. Onun da bana karşı aynı duyguları hissettiğini biliyorum' demişti.

Siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında? Hadi yorumlarda buluşalım!