Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de İsmail Kür'ün Ölümüyle İlgili Seher'den İtiraf

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında Seher, İsmail Kür'ün ölümüyle ilgili şok bir itirafta bulundu. Seher, İsmail'in kafasına attığı taşla onu yaraladığını ve kanayan kafasına kıyafetiyle tampon yaptığını söyledi. Bu açıklama, ölümle ilgili soru işaretlerine cevap niteliğinde bir bilgi verdi.

Yayın Tarihi: 20.10.2023 01:04
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de İsmail Kür'ün Ölümüyle İlgili Seher'den İtiraf

Show TV'de canlı yayınla ekrana gelen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de bugün İsmail Kür'ün şüpheli ölümüyle ilgili Seher dikkat çeken bir itirafta bulundu.

Üzerindeki kanlı kıyafetlerin sırrını ilk kez açıklayan Seher, İsmail'in kanayan kafasına kıyafetiyle tampon yaptığını söyledi. Programa katıldığı günden bugüne İsmail'i öldürmek istemedim cümlesi ile korkuyla olay günü ormanda yaşadıklarını anlatan Seher, üzerindeki kanlı kıyafetlerin gizemini bir türlü açıklamıyordu. Son olarak dünkü programda ilk kez İsmail'in kafasına taş attığını ve onu yaraladığını söyledi.

Bir Kilit Daha Açılmış Oldu

Kıyafetindeki fazla miktardaki kanın İsmail'i bıçakladığı için ona ait olduğu ifadelerini kullansa da İsmail'in otopsi raporunda bıçaklanma emaresi olmaması kafalarda soru işareti bırakmıştı. Seher bugün o soru işaretlerine ilk kez açıklık getirdi. Attığı taşın büyük olduğunu, İsmail'in kafasına isabet ettiğini, kafası çok kanadığı için üzerindeki kıyafeti çıkarıp onunla tampon yaptığını söyledi. Sözleriyle olay yaratan Seher, İsmail'in ölümüyle ilgili bir kilidi daha açmış oldu.