Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Diablo 4 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Blizzard, Diablo 4 için beklenen 1.1.3 güncellemesini yayınladı. Yeni sınıf, yeni bölge, paragon sistem ve transmogrifikasyon gibi özellikler getiren güncelleme, oyunun daha iyi bir deneyim sunmasını sağlıyor. Ayrıca karakterler üzerindeki kitle kontrol etkileri azaltıldı. Diablo 4 Kan Sezonu da duyuruldu ve oyuncuların vampir lordunun peşine düşeceği bir görev serisi eklendi.

Yayın Tarihi: 30.08.2023 11:54
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Diablo 4 İçin Yeni Güncelleme Yayınlandı

Diablo 4 İçin Beklenen Yama Çıktı

PC ve diğer konsollar için popüler hale gelen Diablo 4 için bazı sorunlar mevcuttu. Blizzard Diablo 4 için beklenen bu güncellemeyi kısa süre önce yayınladı. 1.1.3 yaması Diablo 4 için çeşitli iyileştirmelerle geldi.

Yeni Sınıf: Necromancer

Ölümün ve çürümenin efendisi yenilenmiş yetenek seti ve oynanış tarzıyla Diablo 4'e geri dönüyor. Necromancer ölümsüz minyon ordularını çağırabilir, düşmanları zayıflatıcı etkilerle lanetleyebilir ve büyülerle yaşamı ve ölümü manipüle edebilir.

Yeni Bölge: Donmuş Çorak Topraklar

Yüzeyin altında kadim sırların ve tehlikelerin gizlendiği buz ve kardan oluşan geniş ve düşmanca bir bölgeyi keşfedebilirsiniz. Ayrıca bu soğuk topraklarda yeni düşmanlar, görevler, etkinlikler ve ödüllerle karşılaşın.

Yeni Özellik: Paragon Sistemi

Paragon seviyeleri karakterinizi seviye sınırının ötesinde ilerletmeye devam etmenin bir yoludur. Oyundaki etkinlikleri tamamlayarak paragon puanları kazanabilir ve bunları karakterinizi özelleştirmek için çeşitli niteliklere ve becerilere harcayabilirsiniz. Paragon seviyeleri hesap genelindedir, yani tüm karakterleriniz için geçerlidir.

Yeni Özellik: Transmogrifikasyon

Transmogrifikasyon teçhizatınızın görünümünü istatistiklerini etkilemeden değiştirmenin bir yoludur. Herhangi bir şehirdeki bir dönüştürücü NPC'yi ziyaret edebilir ve zırh ve silahlarınız için çeşitli stil ve renkler arasından seçim yapabilirsiniz. Ayrıca oyunda belirli eşyaları bularak veya işleyerek yeni dönüştürme seçeneklerinin kilidini açabilirsiniz.

Yukarıdaki yenilikler oyunun 1.1.3 ile yapılan değişikliklerin sadece bir kısmı. Diğer detaylı değişiklik listesi için Blizzard'ın internet sitesine göz atmakta fayda var.

Diablo 4'ün Karakterler Üzerindeki Kitle Kontrol Etkileri Azaltıldı

Diablo 4'te karakterler, bazı düşmanların can sıkıcı kitle kontrol efektleriyle karşı karşıya gelebiliyor. 1.1.3 güncellemesi karakterler üzerindeki kitle kontrol etkilerini azaltıyor. Buz okları, sersemletme etkisi ve ateş hasarı olan elitlerin etkileri gibi birçok konuda değişiklikler yapıldı.

Diablo 4 Kan Sezonu Açıklandı

Diablo'nun en yetkili ismi Rod Fergusson yaptığı açıklamada, oyuncuların vampir lordunun peşine düşeceğini ve yeni görev serisinin olacağını belirtti. 2. sezonla birlikte Diablo 4'e beş oyun sonu bossu eklenecek ve karakterler vampir yeteneklerine sahip olacak.