Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Devon'da Denizde Sürüklenen Genç Kız Can Simidiyle Kurtarıldı

İngiltere’nin Devon bölgesinde denizin kıyısındaki bir taş iskelenin rampasında oyun oynayan genç bir kız, yükselen dalgaların etkisiyle suya kapıldı. Arkadaşlarının ve görgü tanıklarının yardımıyla can simidine tutunan genç kız, kurtarıldı.

Yayın Tarihi: 09.08.2023 12:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Devon'da Denizde Sürüklenen Genç Kız Can Simidiyle Kurtarıldı

İngiltere’nin Devon bölgesinde denizin kıyısındaki bir taş iskelenin rampasında oyun oynayan kız yukarı çıkmaya çalıştığı anda dalganın çarpmasıyla sürüklendi.

Yükselen dalgalar genç kızı önce yukarı doğru fırlattı ve ardından iskelenin duvarına çarpmasına neden oldu. Genç kız metal bariyerlere tutunmaya çalışırken arkadaşları da büyük bir panik içinde ona yardım etmeye çalıştı.

GÖRGÜ TANIKLARINDAN MÜDAHALE GELDİ

İskelenin diğer ucunda bulunan görgü tanıkları bölgede acil durumlar için kullanılan bir can simidini genç kıza attı. Görgü tanıklarının müdahalesi sayesinde can simidine tutanan genç kız kıyıya çekilerek kurtarıldı. Yetkililer olayda kimsenin yaralanmadığını ve genç kızın sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti.

Dev dalgalar genç kızı bir anda yuttu! Panik anları kameraya anbean kaydedildi.

İngiltere’de arkadaşlarıyla sahilde vakit geçiren genç bir kız, dalgaların aniden yükselmesiyle bir anda kendini denizin içinde buldu. Kameralara yansıyan kızın sularla boğuşması ve panik anları izleyenlerin yüreğini ağzına getirdi. İngiltere’nin Devon bölgesinde sahildeki bir iskelede yaşanan kaza güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Deniz kıyısındaki bir taş iskelenin rampasında vakit geçiren genç bir kız, şiddetli bir dalganın çarpmasıyla dengesini kaybederek suya kapıldı ve denizde sürüklenmeye başladı.

KURTULUŞU CAN SİMİDİYLE

Dalgalar genç kızı yukarı aşağı fırlatıp iskelenin duvarına çarpmasına neden oldu. Hafif yaralı genç kız metal bariyerlere tutunmaya çalışırken arkadaşları da büyük bir panik içinde ona yardım etmek için var güçleriyle çırpındı. Çevredekilerin attığı can simidine tutunarak kıyıya çekilen genç kız kurtarıldı.