Devlet Sanatçısı Metin Akpınar'ın 35 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Kızı

Devlet sanatçısı Metin Akpınar'ın 35 yıl sonra evlilik dışı ilişkiden ortaya çıkan bir kızı olduğu ortaya çıktı. Dava sonucunda DNA testleriyle Metin Akpınar'ın kızı olduğu resmi olarak kabul edildi.

Devlet Sanatçısı Metin Akpınar'ın 35 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Kızı

Devlet Sanatçısı Metin Akpınar'ın 35 Yıl Sonra Ortaya Çıkan Kızı

Devlet sanatçısı unvanlı Metin Akpınar bu kez ne oyunu ne de filmiyle gündemde. Akpınar’ın Göksel Özdoğdu ile neredeyse bir ömür denebilecek 62 yıllık evliliği var. Bu evlilikten çiftin çocuğu bulunmuyor.

35 yıl sonra kızı olduğu ortaya çıktı

Ankaramasası'nın özel haberine göre, ünlü sanatçının 35 yıl sonra bir kızı olduğu ortaya çıktı. Evlilik dışı dünyaya gelen Duygu Nebioğlu, Metin Akpınar hakkında babalık davası açtı.

Gizlilik kararı bulunan dava bugün sonuçlandı

-

Antalya’da görülen ve gizlilik kararı bulunan dava bugün sonuçlandı. DNA testlerini de dikkate alan mahkeme Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın kızı olduğunu karara bağladı.

Ankaramasası internet sitesi, annesi tarafından bir köye bırakılan daha sonra devlet koruması altına alınan ve ardından evlat edinilen Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ile görüştü. İlk röportajını ankaramasası.com internet sitesine veren Duygu Nebioğlu şunları söyledi:

“Bebekliğim, çocukluğum zor şartlar altında geçti”

“Benim adım Duygu Nebioğlu, 88 yılında Antalya'da yaşama tutundum. Dünya'nın varlığını talihsiz olaylar ile kavradım. Bebekliğim, çocukluğum zor şartlar altında geçti. 94 yılında Nebioğlu ailesi tarafından evlat edinildim. Ailem tarafından topluma kazandırılmak için başlayan serüvenimin devamında biyolojik ailemin ve soy ağacımın merakına düştüm.”

“Hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım”

“Bu düşünce beni Türk toplumuna mâl olmuş Sayın Metin Akpınar'a ulaştırdı, henüz 21 yaşında üniversite öğrencisi iken gerçeklerin karşında yoğun şaşkınlık hissiyle, hayranı olduğum sanatçının biyolojik babam olmasının mutluluğunu ne yazık ki yaşayamadım. Aldığım yetersiz sevgi nedeniyle beni bağırana basmakta zorlandığı için ağır travmalar yaşadım bu sebeble saygı değer avukatlarıma ulaştım.”

“Metin Akpınar'ın babam olduğu resmiyete kavuşmuştur”

“Bugün avukatlarim Ferihan Polat ve Ahmet Furkan Uludağ sayesinde Metin Akpınar'ın babam olduğu Akseki Asliye Hukuk Mahkemesinin kararı ile resmiyete kavuşmuştur. Adalet karşında tüm haklarımı koruma altına almış bulunuyoruz.”

“Yıllar sonra gelen mutluluk hayatımın ilk günü gibi oldu”

“Şaşkınım, yıllar sonra gelen mutluluk hayatımın ilk günü gibi oldu. Kamuoyuna bunu açıklamayı borç bilip sevgi ve barış içerisinde hareket edeceğimizi duyurmak istiyorum. Bu süreçte bana destek olan ve koşulsuz sevgi veren Nebioğlu aileme teşekkür ediyorum . Duyguluyum.“

“Yargılamanın gizli yürütülmesini bizzat biz talep ettik”

Nebioğlu’nun avukatları Av. Ferihan Polat ve Av. Ahmet Furkan Uludağ da “müvekkilimizin yaşadığı bu süreçte hukuken ona destek olduğumuz ve olumlu sonuçlar elde ettiğimiz için mutluyuz. Dava konusunun hassas olması sebebiyle daha ilk dilekçemizde yargılamanın gizli yürütülmesini bizzat biz talep ettik.”