Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Denizbank'tan Yenilenen Faiz Oranları ile Kredi Fırsatı!

Denizbank, ekim ayı bitmeden kredi başvurularını değerlendirmeye alacağını belirtti. Yenilenen faiz oranları ile tüketicilere finansman hizmeti sunan Denizbank, 25 bin TL'lik kredi için aylık 1.977,56 TL taksit ödemesi talep ediyor.

Yayın Tarihi: 01.11.2023 11:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Denizbank'tan Yenilenen Faiz Oranları ile Kredi Fırsatı!

Günde 65 TL'lik ödeme sözünüze 25 bin TL'lik krediniz hazır!

Bir tık yeterli: Denizbank müjdeledi Yenilenen faiz oranları ile tüketicilere finansman hizmeti sunmaya devam ettiğini belirten Denizbank, ekim ayı bitmeden kredi başvurularını değerlendirmeye alacağını belirtti.

Son yıllarda ekonomi piyasalarını doğrudan etkileyen pek çok olumsuz gelişmenin yaşanmış ve de yaşanmaya devam ediyor olması, gündelik hayat şartlarını da oldukça ağırlaştırdı. Yüksek enflasyon karşısında alım güçleri düşen tüketiciler aylık kazançları ile geçinemez duruma gelirlerken bankaların kredi ürünlerini de yakın takip altına almaya başladı.

Bir süredir faiz artırımı stratejisi doğrultusunda kararlar veren Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası, kredi faizlerinin de artmasına yol açtı. Son olarak geçtiğimiz hafta açıklanan 500 baz puanlık politika faizi artırımının ardından birçok banka faizlerde rekor kırdı. Bu noktada hangi bankanın daha uygun oranlar karşılığında finansman desteği sağladığı merak konusu oldu.

DENİZBANK’TAN İHTİYAÇ KREDİSİ DUYURUSU

Sektörün en gelişmiş isimleri arasında yer alan Denizbank, son olarak yenilenen kredi faizleri ile gündeme geldi. Yüzde 4’ü aşan faizleri ile tüketicileri şaşkına çeviren banka, yeni kredi ürününe ilişkin maliyet tablosunu da paylaştı.

Denizbank’ın resmi web sitesinden edinilen bilgilere göre bankanın herhangi bir iletişim kanalı aracılığı ile kredi başvurusu yapılabilecek. Banka 36 ay vade ve yüzde 5,6 faiz karşılığında çekilecek olan 25 bin TL’lik kredi için aylık olarak 1.977,56 TL’lik taksit ödemesi talep edecek.

DENİZBANK KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Denizbank’ın ihtiyaç kredisi ürününden 18 yaşın üstünde olan mevcut müşteriler ile yeni müşteriler yararlanabilir. Kredi başvurusu bankanın mobil uygulaması ve internet bankacılığı ekranı üzerinden online olarak yapılabildiği gibi banka şubeleri üzerinden şahsi olarak da yapılabilmektedir. Banka, kredi başvurularını başvuru sahibinin kredi puanına göre değerlendirmektedir.