Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Denizbank'tan Müşterilerine 500 TL Ödeme Kampanyası

Denizbank, müşterilerine alışverişlerinde 500 TL'lik bir ödeme sunarak bir kez daha onların ilgisini çekmeyi başardı. Bu güzel kampanya ile tasarruf edebilirsiniz. Bu son kampanya Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak. Şimdi, bu heyecan verici kampanyanın ayrıntılarına bakalım.

Yayın Tarihi: 01.10.2023 12:25
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Denizbank'tan Müşterilerine 500 TL Ödeme Kampanyası

Bu kampanyayı kaçıran çok üzülecek! Banka anında 500 lira ödeme yapıyor… Yarın 23.59’ta bitiyor!

Sık sık gerçekleştirdiği cazip kampanyalarla tanınan Denizbank, ayın başında müşterilerinin dikkatini çeken yeni bir promosyona imza attı. Banka müşterilerine, 500 TL'lik bir ödeme sunacak. İşte detaylar.

Sadık müşteri tabanını korumak amacıyla birçok banka çeşitli promosyon stratejileri uygulamaktadır.

Ancak Denizbank, özellikle emeklilere yönelik promosyonlarıyla rakiplerinden ayrılmayı başarmıştır. Banka, çok sayıda emekliye sürekli olarak önemli avantajlar sağlayarak sektörde fark yaratmıştır.

Şimdi de Denizbank, müşterilerine alışverişlerinde 500 TL'lik bir ödeme sunarak bir kez daha onların ilgisini çekmeyi başardı. Bu güzel kampanya ile tasarruf edebilirsiniz. Bu son kampanya Eylül ayı sonuna kadar geçerli olacak. Şimdi, bu heyecan verici kampanyanın ayrıntılarına bakalım.

500 LİRA NASIL KAZANILIR?

Denizbank, bu ayın başında bankanın web sitesi üzerinden resmi olarak duyurduğu çok önemli bir kampanyayı başlattı. Kampanyanın detaylarına baktığımızda, müşterilerin Denizbank Business Card sahiplerinin İnce Hesap'tan yapacakları 7 bin 500 TL ve üstü alışverişlerde anında 500 lira indirimden yararlanma şansına sahip oldukları görülüyor. Şimdi kimlerin bu güzel fırsattan yararlanabileceğine bakalım ve 30 Eylül’e kadar sürecek olan kampanyanın tüm detaylarını inceleyelim.

DENİZBANK 500 LİRA KAMPANYASININ DETAYLARI

Denizbank, kısa bir süre önce web sitesinde, İncehesap'tan 7 bin 500 TL ve üzeri alışveriş yapan işletme kartı sahiplerine 500 TL'lik cömert bir indirim sunan heyecan verici bir kampanya duyurdu. Bu sınırlı süreli teklif 30 Eylül 2023 tarihine kadar geçerli olup, müşterilerin bu fırsattan yararlanmaları için çok kısa bir zamanları kaldı. Bu kampanyaya katılmak için müşterilerin ödemelerini Business Card'larını kullanarak yapmaları gerekmektedir. İndirime erişmek için web sitesindeki Fırsatı Yakala alanından tek kullanımlık kampanya kodunuzu almanız yeterlidir. Kodunuzu aldıktan sonra, bu özel teklifin avantajlarından yararlanmak için İncehesap ödeme ekranındaki hediye çeki alanına girin. Kampanya kodlarının yalnızca 48 saat boyunca geçerli olduğunu unutmayın. Bu sürenin sonunda kullanılmayan kodlar otomatik olarak iptal edilecektir. Bu arada son tarih olan 30 Eylül’den önce işleminizi yapmanız gerektiğini de hatırlatalım.