Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Boşanma Protokolünde Anlaşamadı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un boşanma protokolünde anlaşamadığı ortaya çıktı. İddiaya göre, Koç'un takıların sadece bir kısmını Özdemir'e verdiği söyleniyor. Diğer makalelerde ise Alara Koçibey'in Afrika seyahati, Kardelen-Erdal Acar'ın çocuklarının doğum günü kutlaması ve Alona Kral'ın Gold Center AVM'nin açılışını yaptığı yer alıyor.

Yayın Tarihi: 16.10.2023 12:19
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Boşanma Protokolünde Anlaşamadı

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç Boşanma Protokolünde Anlaşamadı

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, 28 Ağustos 2022 tarihinde görkemli bir düğünle evlenmiş, ancak sadece 9 ay sonra boşanma kararı almışlardı. Çift, medeni bir şekilde boşanmış, birbirleri hakkında kötü söz söylememiş ve “Demek ki böyle de ayrılmak mümkünmüş” dedirtmişti. Fakat geçtiğimiz günlerde aldığım bir habere göre, Oğuzhan Koç’un boşanma protokolüne tam uymadığını öğrendim. İddiaya göre, düğün sırasında Demet Özdemir’e takılan mücevherler ve takılar, Oğuzhan Koç’ta kalmış. Kanunen takılar kadının sayıldığından Koç da zaten protokol gereği her şeyi vermeyi vaat etmiş. Ama günün sonunda ünlü şarkıcının, takıların sadece bir kısmını Demet Özdemir’e verdiği söyleniyor. Güzel oyuncunun bu durumdan oldukça rahatsız olduğu ve takıların tamamının kendisine verilmesini beklediği iddia ediliyor. Oğuzhan Koç’un neden böyle bir şey yaptığı bilinmezken, takıların kalan kısmının ne zaman Özdemir’e verileceği de belirsizliğini koruyor.

Alara Koçibey Yeni Yaşını Afrika'da Kutluyor

Cemiyetin ünlü ismi iç mimar Alara Koçibey, yeni yaşını unutulmaz bir deneyimle kutlamayı tercih etti. Koçibey, çocukları Paris ve Renç ile birlikte nefes kesen bir Afrika gezisine çıktı. Koçibey ve çocukları, Afrika kıtasının muhteşem manzaralarını ve doğal güzelliklerini keşfederken, benzersiz kültürünü deneyimleme fırsatı da buldu.

Kardelen-Erdal Acar İkizlerinin Doğum Gününü Kutladı

Kardelen-Erdal Acar, ikiz çocukları İsmet ve Metin’in dördüncü yaş gününü coşkuyla kutladı. Acar Ailesi’nin dostları, Acarkent’teki Funloft’ta gerçekleşen doğum günü partisinde bir araya geldi. Jurassic Park ve Spider-Man temalı doğum gününde çocuklar keyifli anlar yaşadı. Partinin renkli dekorasyonları, özel pastalar ve çocukların giydiği kostümler etkinliğe eğlence ve coşku kattı. Kardelen ve Erdal Acar çifti, gelen konuklara teşekkür etti.

Alona Kral Gold Center AVM'nin Açılışını Yaptı

Güzel manken Alona Kral, önceki gün Merter’de yeni açılan Gold Center AVM’nin açılışını gerçekleştirdi. Kral’ın hem açılış kurdelesini kestiği hem de sunuculuğunu üstlendiği açılışta ev sahipliğini Gold Center yönetimi kurulu üyesi Mahmut Demircan yaptı.

Swissôtel Resort & Spa Çeşme'nin Bellâ Tavola Restoranı

Ilıca’nın en yeni konaklama tesisi Swissôtel Resort & Spa Çeşme, gastronomiye büyük önem veriyor. İtalyancada ‘Güzel Masa’ anlamına gelen Bellâ Tavola, İtalyan mutfağının en özel örneklerini sunacak. Dilek Holding Yönetim Kurulu Başkan Vekili Bilal Dilek, İtalyan konseptinin sıcak ve samimi bir mutfak olduğu için Türk damak tadına çok uygun olduğunu söyleyerek, “Bellâ Tavola gündüzleri bizim ana restoranımız olarak hizmet verirken, akşamları da fine dining konseptinde servis verecek” dedi.