Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Defne Samyeli'nin Oyuncu Kızı Deren Talu Magazin Gündeminde

Eski haber spikeri Defne Samyeli'nin oyuncu kızı Deren Talu, sosyal medyada verdiği pozlarla magazin gündeminde yer aldı. Defne Samyeli'nin genç görünümü ise Çinli araştırmacıları şaşırttı. Çin'in önemli üniversitelerinden birinde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren araştırmacılar, Türkiye'den Defne Samyeli'yi inceledi. Defne Samyeli, önümüzdeki aylarda Pekin'e giderek cilt sağlığı ve güzellik konusunda bir konferans verecek. Çin ve Kore, cilt güzelliği ve yaşlanma ürün konusunda dünyanın önde gelen pazar ve marka önderleri olarak biliniyor.

Yayın Tarihi: 05.10.2023 13:49
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Defne Samyeli'nin Oyuncu Kızı Deren Talu Magazin Gündeminde

Şarkıcılık Kariyeriyle Öne Çıkan Defne Samyeli

Şimdilerde şarkıcılık kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri Defne Samyeli, eski eşi Eren Talu ile olan evliliğinden Deren ve Derin adında iki kızı bulunuyor.

Deren Talu'nun Paylaşımları Magazin Gündeminde

Çinli araştırmacıların dikkatini çekti 20'li yaşlarda gibi görünen ve Çinli araştırmacıların ilgisini çeken Defne Samyeli'nin oyuncu kızı Deren Talu, verdiği pozlarla magazin gündeminde bugün yer aldı. Kara melek Deren Talu, sosyal medyada bugün yayınladığı pozlarla ilgi topladı. Siyah mini bir elbise giyen Deren Talu, sırtına da siyah iki kanat taktı. Güzel oyuncunun pozlarına beğeni yağdı.

Defne Samyeli'nin Genç Görünümü Çinli Araştırmacıları Şaşırttı

Ünlü sanatçı Defne Samyeli, son dönemde fit görüntüsü ve kusursuz cildiyle gündemde kalmayı başaran ünlü isimlerden... Ancak bu kez Defne Samyeli değil, kızı Deren Talu gündeme geldi. PAYLAŞIMLARLA ADINDAN SÖZ ETTİRDİ Sosyal medyayı sık kullanan Deren Talu bugün yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirdi. 'KARA MELEK' POZLARI! Talu, verdiği pozların altına 'kara melek' notunu ekledi. SOSYAL MEDYADA İLGİ TOPLADI Ünlü oyuncunun bu pozu sosyal medyada ilgi topladı. 'YERYÜZÜNDE YÜRÜYEN BİR MELEK' Bazı takipçiler, 'yeryüzünde yürüyen bir melek', 'mükemmelsin' ve 'Kendall Jenner sandım' gibi yorumlarda bulundu. İşte o pozlar!

Defne Samyeli'nin Genç Görünümü Çinli Araştırmacıları Şaşırttı

Yıllardır 20'li yaşlarında gibi görünen iki çocuk annesi olan Defne Samyeli fit hali ile Çinli araştırmacıları bile kendine hayran bıraktı. 51 yaşındaki Defne Samyeli güzelliği ve fit hali ile 20'li yaşlarındaki gibi görünmeyi nasıl başarıyor? Zamana adeta meydan okuyan Defne Samyeli Çinli araştırmacıların da dikkatini çekti. Çin'in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi'nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacının, dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine farklı ülkelerden örneklerle çalışarak yaptıkları bir araştırmada, Türkiye'den Defne Samyeli'yi inceledikleri ortaya çıktı. Önümüzdeki aylarda Pekin'e gitmeye hazırlanan Defne Samyeli, burada 4000 kişiye cilt sağlığı ve güzellik konusunda konferans verecek... Yıllara meydan okuyan fit vücudu ve kusursuz cildiyle sık sık gündeme gelen Defne Samyeli'nin, Çin'in önemli üniversitelerinden birinde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacı tarafından incelendiği öğrenildi. Çin'in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi'nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacının, dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine farklı ülkelerden örnekler çalışarak yaptıkları bir araştırmada,Türkiye'den Defne Samyeli'yi inceledikleri ortaya çıktı. Üniversitenin daveti üzerine önümüzdeki aylarda Pekin'e gitmeye hazırlanan Samyeli'nin hem genetik ve cilt gençliği üzerine çalışan araştırmacılarla bir toplantıda buluşacağı hem de yaklaşık 4000 kişiye cilt sağlığı ve güzellik konusunda konferans vereceği aktarıldı. 'BÜYÜK BİR SÜRPRİZ OLDU' Defne Samyeli, konuyla ilgili şunları söyledi: Gerçekten çok şaşkınım. Bize Orta Doğu'dan ilgi gösterilmesine alışığım ama Uzakdoğu'dan beni takip eden, hatta araştıran böyle bir kadronun olduğunu bilmek ve bir konferansta beni dinlemeye bu kadar çok kişinin geleceğini öğrenmek bana büyük bir sürpriz oldu. 'Elbette çok sevinçle karşıladığım bir sürpriz. Dünyanın neresinde olursa olsun tutkuyla ilgilendiğim konularda böyle kalabalıkların önüne çıkıp konuşmak benim için büyük mutluluk.' KOZMETİK SEKTÖRÜNE YÖN VERİYORLAR Çin ve Kore, cilt güzelliği ve yaşlanma ürün konusunda dünyanın en önemli pazar ve marka önderleri. Cilt güzelliği ve sağlığı üzerine yaptıkları büyük araştırmalar ve deneyler sonucu, güzellik ve kozmetik sektörüne yön veriyorlar.