Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Defne Samyeli'nin Çağrı Telkıvıran İle Olan İlişkisi Hakkında Açıklamaları

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin müzisyen Çağrı Telkıvıran ile olan ilişkisi hakkında açıklamaları ve gergin tavırları dikkat çekti. Ayrıca, DNA'sının Çin'de inceleneceği haberleriyle gündeme gelmişti.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 11:30
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Defne Samyeli'nin Çağrı Telkıvıran İle Olan İlişkisi Hakkında Açıklamaları

Şarkıcı ve oyuncu Defne Samyeli'nin gönlünü kendisinden yaşça küçük müzisyen Çağrı Telkıvıran'a kaptırdığı iddia edilmişti.

İkili, geçtiğimiz aylarda da Armutlu'daki bir mekandan çıkarken objektiflere takılmıştı.

Telkıvıran ile arkadaş olduklarını ifade eden Samyeli, 'Çağrı benim arkadaşım. Stüdyoda iş yapıyoruz. Sanki çok gizemli bir şey varmış, yakalanıyormuşuz gibi lanse edilmesinden rahatsızlık duyuyorum. Çünkü böyle bir şey zaten yok. Saklanılan bir durum da yok. Birlikte şarkı yapıyoruz' ifadelerini kullanmıştı.

Daha önce ilişkiyi yalanlatan Defne Samyeli, Instagram hesabından ilişkisini ilan eder niteliğinde bir paylaşım yapmıştı. Çağrı Telkıvıran, Defne Samyeli ile katıldığı düğünden bir karesini sosyal medya hesabından yayınlamıştı. Samyeli, fotoğrafa kalp emojisi de ekleyen Telkıvıran'ın paylaşımını kendi hikayesine eklemişti.

Defne Samyeli'nin Gergin Tavırları

Milliyet’in haberine göre Defne Samyeli, önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Gazetecileri görünce telefon ile konuştuğunu söyleyen Samyeli, 'Arkadaşlar sonra. Telefon ile konuşuyorum. Lütfen daha sonra' dedi.

Ardından ilk gördüğü restorana giren Samyeli, iki saat sonra geri çıktı. Tekrar muhabirlerin mikrofon uzatması ile Samyeli, 'Ben konuşmuyorum arkadaşlar. Acelem var. Çok yoğunum arkadaşlar. Hiçbir şekilde röportaj yapmıyorum, çünkü konuşacak bir şeyim yok' diyerek sitem etti. Defne Samyeli'nin gergin tavırları dikkat çekti. Hızlı adımlar ile oradan ayrıldı.

Defne Samyeli'nin DNA'sı Çin'de İncelenecek

Sık sık fiziği ve güzelliğiyle gündeme gelen Defne Samyeli en son, DNA'sının Çin'de inceleneceğine yönelik haberlerle gündeme gelmişti. Çin’de genetik kökenler ve cilt gençliğine dair araştırma yapan genetik bilimcilerin dikkatini çeken Defne Samyeli, incelenecek. Çin'in önemli üniversitelerinden Xiamen Üniversitesi'nde genetik bilimi üzerine çalışmalarını sürdüren bir grup araştırmacının, dünyadaki genetik kökenler ve cilt gençliği üzerine farklı ülkelerden örneklerle çalışarak yaptıkları bir araştırmada, Türkiye'den Defne Samyeli'yi inceledikleri ortaya çıktı. Defne Samyeli, konuyla ilgili şunları söyledi: 'Gerçekten çok şaşkınım. Bize Orta Doğu'dan ilgi gösterilmesine alışığım ama Uzak Doğu'dan beni takip eden, hatta araştıran böyle bir kadronun olduğunu bilmek ve bir konferansta beni dinlemeye bu kadar çok kişinin geleceğini öğrenmek bana büyük bir sürpriz oldu. Elbette çok sevinçle karşıladığım bir sürpriz. Dünyanın neresinde olursa olsun tutkuyla ilgilendiğim konularda böyle kalabalıkların önüne çıkıp konuşmak benim için büyük mutluluk.'