Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Dede Semiz'in Deyişleriyle Huzurevinde Neşe Dolu Anlar

92 yaşındaki Dede Semiz, Ardahan Huzurevi'nde misafirlerini deyişleriyle karşılayarak mutluluk saçıyor.

Yayın Tarihi: 13.09.2024 15:27
Güncelleme Tarihi: 13.09.2024 15:27

Dede Semiz'in Deyişleriyle Huzurevinde Neşe Dolu Anlar

Ardahan'da Dede Semiz Misafirlerini Deyişlerle Ağırlıyor

Ardahan Huzurevi’nde yaşayan 92 yaşındaki Dede Semiz, iki yıldır burada misafirlerini geleneksel deyişleriyle karşılayarak, onlara unutulmaz anlar yaşatıyor.

Dede Semiz'in Neşeli Söyleşileri

Dede Semiz, ziyaretçi kabul ettiğinde sıcak bir şekilde önce deyiş okuyor, ardından onlarla sohbet ederek zaman geçiriyor. Bu davranışıyla çevresine büyük bir neşe kaynağı oluyor.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü'nün Ziyareti

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mahmut Çetinkaya’yı da aynı neşeyle ağırlayan Dede Semiz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Sesimin çevremdeki insanlar tarafından beğenildiğini düşünüyorum. Bu durum beni mutlu ediyor" dedi.

Dede Semiz, gençlik yıllarında köy evlerinde de sıklıkla şarkı söylediğini ve insanların kendisinden talep ettiğini belirtti. Çetinkaya’nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Müdür bey geldiğinde onu da deyişle karşıladım. O da çok mutlu oldu" diye ekledi.

Sosyal Medyada Paylaşılan Anlar

Bu sıcak karşılama anı, hem Dede Semiz’in hem de müdürün kamuoyuna duyurulması için kurumun sosyal medya hesaplarında paylaşıldı.

Ardahan Huzurevi sakinlerinden 92 yaşındaki Dede Semiz (solda), ziyaretçilerini deyişlerle...

Ardahan Huzurevi sakinlerinden 92 yaşındaki Dede Semiz (solda), ziyaretçilerini deyişlerle karşılıyor.

Ardahan Huzurevi sakinlerinden 92 yaşındaki Dede Semiz (solda), ziyaretçilerini deyişlerle...

Ardahan Huzurevi sakinlerinden 92 yaşındaki Dede Semiz (solda), ziyaretçilerini deyişlerle karşılıyor.