Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Danla Bilic ve Çakal: Makyaj Fenomeni ve Rapçi Aşk Yaşıyor

Makyaj fenomeni Danla Bilic, rapçi Çakal ile aşk yaşamaya başladı. Sosyal medyada paylaştıkları fotoğraflarla gündem olan çift, dikkat çekici bir paylaşım yaparak magazin dünyasını salladı.

Yayın Tarihi: 15.10.2023 05:56
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Danla Bilic ve Çakal: Makyaj Fenomeni ve Rapçi Aşk Yaşıyor

Makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic ve aşk hayatı

Makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic ve aşk hayatı sık sık gündeme geliyor. Fenomen, 6 milyonu aşkın takipçiye sahip olduğu sosyal medya hesabından aktif olarak paylaşım yapıyor.

Bilic bu sefer bir rapçi ile aşk yaşamaya başladı

Bilic bu sefer bir rapçi ile aşk yaşamaya başladı. O isim ise son dönemin tanınan isimlerinden Çakal… Kucağına oturdu İkilinin ilişkisi magazin gündemine bomba gibi düşerken, dikkat çeken bir paylaşım da geldi. Danla Bilic, sosyal medya hesabından sevgilisinin kucağında oturduğu anları paylaştı.

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile rapçi Çakal'ın aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ile rapçi Çakal'ın aşkı gündeme bomba gibi düşmüştü. Sevilen çift, paylaştıkları videoyla da sosyal medyayı salladı.

YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla tanınan ünlü fenomen Danla Bilic sık sık açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündeme geliyor

YouTube'da çektiği makyaj videolarıyla tanınan ünlü fenomen Danla Bilic sık sık açıklamaları ve paylaşımlarıyla gündeme geliyor. Instagram'da 6 milyonu aşkın takipçisi olan Bilic, aşk hayatı da kabarık ünlülerden.

İmdat, Lütfen ve Cuma gibi şarkılarıyla bilinen rap şarkıcısı Çakal ile sosyal medya hesabından aşkını duyuran Danla Bilic, bu aşkla konuşulmaya devam ediyor

İmdat, Lütfen ve Cuma gibi şarkılarıyla bilinen rap şarkıcısı Çakal ile sosyal medya hesabından aşkını duyuran Danla Bilic, bu aşkla konuşulmaya devam ediyor. Bilic, yeni aşkı Çakal ile olan fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşırken son olarak sevgilisinin kendisini öperken pozlarını paylaştı. Sevgilisinin kucağına oturan ünlü isme yorum yağdı.