Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Danilo Şef, Türkiye'den ayrılıyor! Darp edilmişti...

MasterChef Türkiye'nin jüri üyesi Danilo Zanna, çalışanı tarafından dövüldükten sonra Türkiye'yi terk edeceğini açıkladı. Olayın ardından sağlığının iyi olduğunu belirten Zanna, tatil planını da açıkladı. İtalyan şef, ailesini özlediği için İtalya'ya gideceğini söyledi.

Yayın Tarihi: 26.07.2023 13:11
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Danilo Şef, Türkiye'den ayrılıyor! Darp edilmişti...

Danilo Şef, Türkiye'den Ayrılıyor

MasterChef Türkiye'nin sempatik jüri üyesi Danilo Zanna, çalışanı tarafından dövülmüştü. İtalyan şef, korkunç olayın ardından radikal bir karar alarak ülkeyi terk edeceğini söyledi.

Danilo Zanna, Darp Edildi

MasterChef isimli sevilen yarışmanın sempatik jüri üyelerinden olan Danilo Zanna, geçtiğimiz günlerde çalışanı tarafından darp edilmişti. Zanna, korkunç olaydan sonra radikal bir karar aldı. Ünlü şef, ülkeyi terk ediyor.

Tatil Planı Açıkladı

Olaydan sonra açıklama yapan ve sağlığının iyi olduğunu söyleyen Zanna, tatil planını açıkladı. Snob Magazin'in sorularını yanıtlayan Zanna, "Daha önce de söylediğim gibi her zaman şiddete karşıyım fakat böyle kötü bir olay yaşandı. Gereken şikayetleri yaptım. İşimize engel olmasına asla izin vermem. Her zaman işimin başındayım abicim" dedi. Zanna tatil planı sorularına da "Aileyi çok özledim, o yüzden İtalya'ya gideceğim" yanıtını verdi.