Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Damat Tween ve D'S damat Yeni Mağazalarını Açıyor

Orka Holding, Damat Tween ve D'S damat markalarıyla ABD ve Hollanda'da yeni mağaza açılışlarını duyurdu.

Yayın Tarihi: 24.07.2024 11:36
Güncelleme Tarihi: 24.07.2024 11:47

Damat Tween ve D'S damat Yeni Mağazalarını Açıyor

Orka Holding'den Yeni Mağaza Açılışları

Orka Holding, Damat Tween markasıyla Amerika Birleşik Devletleri'nde ve D'S damat markasıyla Hollanda'da yeni mağazalarını açacağını duyurdu.

Yurt Dışı Bayi Toplantısı

Şirket, 65 ülkeden gelen iş ortaklarının katıldığı geleneksel yurt dışı bayi toplantısını İstanbul’da gerçekleştirdi. Toplantıda, İtalya, İspanya, Rusya, Özbekistan ve Dubai gibi ülkelerden gelen iş ortakları için Damat Tween ve D'S damat 2025 İlkbahar/Yaz koleksiyonları sergilendi.

Süleyman Orakçıoğlu'ndan Açıklamalar

Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu, yurt dışındaki iş ortaklarının Damat Tween ve D'S damat tasarımlarına gösterdiği ilginin, markaların dünya genelindeki lüks erkek giyim alanındaki başarısını kanıtladığını ifade etti.

Orakçıoğlu, "Yeni koleksiyonlarımız, konfor ve zamansız şıklık sunarak 2025 İlkbahar/Yaz sezonuna damgasını vurdu" dedi.

Yeni Mağaza Açılış Tarihleri

Orakçıoğlu, toplantıda yapılan yeni anlaşmaların ardından Atlanta’da ilk Damat Tween mağazasının Sonbahar’da açılacağını ve Temmuz sonu itibarıyla Amsterdam’da D'S damat mağazasının açılacağını açıkladı. Ayrıca, Suudi Arabistan, Sırbistan, Karadağ, Bosna, Kırgızistan, Kuveyt, Katar ve Bulgaristan'da yeni mağaza açılışları için görüşmelerin sürdüğünü belirtti.

Damat ve D'S damat Koleksiyonları

Toplantıda tanıtılan Damat 2025 İlkbahar/Yaz koleksiyonu, takım elbiselerden ceketlere, trikolar, gömleklerden pantolonlar ve aksesuarlara kadar geniş bir erkek giyim yelpazesine sahip. Bu koleksiyon, konforlu ve lüks bir deneyim için özenle tasarlanmış ayrıntılara yer veriyor.

D'S damat 2025 İlkbahar/Yaz koleksiyonu ise doğal içerikli kumaşların ön planda olduğu, keten ve gofreli kumaşlarla zenginleşerek her parçaya benzersiz bir doku kazandırıyor. Minimalizmin ve işlevselliğin mükemmel uyumunu yansıtıyor.

Orka Holding, Damat Tween'in ABD'de, D'S damat'ın Hollanda'da yeni mağaza açacağını duyurdu....

Orka Holding, Damat Tween'in ABD'de, D'S damat'ın Hollanda'da yeni mağaza açacağını duyurdu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, Orka Holding, yurt dışı bayi toplantısında aralarında İtalya, İspanya, Rusya, Özbekistan ve Dubai'nin de olduğu ülkelerden gelen iş ortakları için Damat Tween ve D'S damat 2025 İlkbahar/Yaz koleksiyonlarını sergiledi.