Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Daikin'in Yeni Teknolojisi: Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite

Daikin, yeni iç ünite modeliyle yüksek teknoloji ve düşük ses seviyesini bir araya getiriyor.

Yayın Tarihi: 29.07.2024 10:46
Güncelleme Tarihi: 29.07.2024 10:46

Daikin'in Yeni Teknolojisi: Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite

Yüksek Teknoloji ile Konforu Birleştiriyor

Daikin, "Tek Yöne Üflemeli Kaset Tipi İç Ünite" modeli ile klima sistemlerine yeni bir soluk getiriyor. Kompakt yapısı ve düşük ses seviyesi ile bu ürün, oteller, ofisler, rezidanslar ve villalar gibi farklı yaşam alanlarında tercih ediliyor.

Gelişmiş Özellikler

Şirketin yaptığı açıklamalara göre, bu yeni iç ünite modeli, VRV dış ünitelerle uyumlu iki farklı model seçeneğine sahip. 2,2 kilovattan 7,1 kilovata kadar 6 farklı kapasite seçeneği sunan ürün, kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunuyor.

Modern Tasarım ve Hijyenik Kullanım

Beyaz renkli estetik tasarımıyla dikkat çeken bu iç ünitenin en önemli tasarım özelliklerinden biri, açılıp kapanabilen kanatçıklara sahip panelidir. Ürün çalışmadığında, otomatik kapanan emiş kanatçığı sayesinde hijyenik ve dekoratif bir görünüm elde ediliyor.

Düşük Ses Seviyesi ile Konfor

Ürün, kapasiteye göre 32-48 dBA ses seviyesinde çalışmakta, bu da yaşam alanlarını daha konforlu hale getirmektedir. Yatay ve dikey kanatçık dizaynı sayesinde optimum hava dağılımı sağlanırken, düşük ses seviyesi de kullanıcı konforunu artırıyor.

Uzaktan Kontrol ve Esneklik

2018 IF Tasarım Ödülü sahibi "Madoka" kumandası ile entegre çalışabilen bu iç ünite, VRV, Sky Air, Altherma, Hava Perdesi gibi sistemlerle bağlanarak tam bir çözüm sunuyor. Madoka Assistant uygulaması, bluetooth bağlantısı ile uzaktan kontrol ve detaylı ayarlama imkanı sağlıyor.

Tek bir kumanda ile 16 iç üniteyi kontrol edebilme özelliği, Madoka'nın esnek işlevleri sayesinde daha konforlu bir kullanım deneyimi sunuyor.