Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

CZN Burak Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Sorunuyla Gündeme Geldi

CZN Burak olarak tanınan Burak Özdemir çektiği yemek videolarıyla dünyada ün saldı. Restoran zinciri bulunan ve başarısıyla konuşulan Özdemir bu kez yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme geldi. İğne ipliğe dönen isim sevenlerini endişelendirdi. Hastane odasında çekildiği serumlu videosuyla sevenlerini korkutan CZN Burak'a geçmiş olsun mesajları yağdı.

Yayın Tarihi: 04.09.2023 13:08
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

CZN Burak Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Sorunuyla Gündeme Geldi

CZN Burak Hastaneye Kaldırıldı: Sağlık Sorunuyla Gündeme Geldi

CZN Burak olarak tanınana Burak Özdemir çektiği yemek videolarıyla dünyada ün saldı. Restoran zinciri bulunan ve başarısıyla konuşulan Özdemir bu kez yaşadığı sağlık sorunuyla gündeme geldi.

İğne İpliğe Döndü

Babasının kendisini dolandırıldığını iddia ederek aile şirketinden ayrılan CZN Burak İstanbul'daki bir AVM'de yeni mekân açacağını belirtmişti. Zor bir dönemden geçen ünlü fenomen son zamanlarda hızla kilo vermesiyle dikkat çekmişti. İğne ipliğe dönen isim sevenlerini endişelendirmişti. Takipçileri 'Abi lütfen biraz kilo al' 'Çok yorgun görünüyorsun' 'Sağlığında bir problem mi var?' gibi yorumlar yapmıştı.

Hasta Yatağından Paylaşım Yaptı

Instagram'da 53 milyon takipçisi bulunan işletmeci paylaştığı video ile bir kez daha sevenlerini korkuttu. Hastane odasında çekildiği serumlu videosuna yer veren isim 'Nazar... Çok şükür iyiyim biraz safra kesesinden rahatsızlığım vardı. Sizi seviyorum' notunu düştü.

Sosyal Medyada Geçmiş Olsun Mesajları Yağdı

CZN Burak'ın paylaşımına çok sayıda yorum gelirken 'geçmiş olsun' mesajları yağdı.