Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çorum'da Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Çorum'da bir bıçaklı kavga sonucunda bir kişi yaralandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yayın Tarihi: 09.09.2024 09:06
Güncelleme Tarihi: 09.09.2024 09:06

Çorum'da Bıçaklı Kavga: 1 Yaralı

Çorum'da Bıçaklı Kavga Olayı

Çorum’un Mimar Sinan Mahallesi'nde yer alan Rüstem Eren Parkı yakınlarında meydana gelen olayda, iki kişi arasında çıkan tartışma bıçaklı kavgaya dönüştü.

Tartışmanın Sebepleri Henüz Bilinmiyor

Muhammet Ö. ve Ali B. arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan tartışma, kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.

Yaralanma ve Hastane Süreci

Kavga sırasında Ali B, Muhammet Ö'yü bıçakla yaraladı. Yaralanan Muhammet Ö, bacağından yapılmış olan kesik nedeniyle Beytepe 5. Cadde'ye kaçarak yardım aradı.

İhbar üzerine olay yerine hızlı bir şekilde polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı birey, sağlık ekiplerinin müdahalesiyle ambulansta hastaneye sevk edildi. Muhammet Ö, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Şüpheli İçin Soruşturma Başlatıldı

Olayın ardından Ali B'nin yakalanması için güvenlik güçleri tarafından geniş çaplı bir çalışma başlatıldığı bildirildi.

Çorum’da çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı. Yaralı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve...

Çorum’da çıkan bıçaklı kavgada bir kişi yaralandı. Yaralı, Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.