Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çocuktan Al Haberi Programı ve Unutulmaz Çitos Efe

Çocuktan Al Haberi programı ve içinde yer alan Çitos Efe'nin unutulmaz tavırları gündemde büyük yankı uyandırmaya devam ediyor.

Yayın Tarihi: 13.07.2023 20:13
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çocuktan Al Haberi Programı ve Unutulmaz Çitos Efe

Çocuktan Al Haberi Programı

Bir zamanlar büyük bir hayran kitlesi edinen ve izleyicilerin kalplerini fetheden Çocuktan Al Haberi programını hatırlayanlarınız vardır. Program, Show Tv ekranlarının en sevimli yapımlarından biri olarak hafızalara kazındı.

Çitos Efe'nin Sosyal Medyadaki Son Görüntüleri

Çocuktan Al Haberi'nde yer alan çocukların sempatik tavırları ve tatlı halleri, izleyenleri adeta büyülerdi. Bu sevimli çocuklardan biri olan Efe Koçyiğit ise şivesi, sevimliliği ve dikkat çeken tavırlarıyla unutulmaz oldu. Koçyiğit'in sosyal medya hesabından paylaşılan son görüntüleri, gündemde büyük yankı uyandırdı.

Ünlü İsimlerin Sunumu

1998 yılında Berna Laçin'nin sunumuyla yayın hayatına başlayan Çocuktan Al Haberi programını Bergüzar Korel, Açelya Akkoyun ve Doğa Rutkay gibi ünlü isimler de sunmuştu.

Çitos Efe'nin Unutulmaz Tavırları

İzleyenlerin her defasında yanaklarını sıkmak istediği Çitos Efe, Erzurum şivesi, yemek anıları ve hayalleriyle gönülleri fethetmeyi başarmıştı. Yarışmada kamera karşısına geçtiği dönemlerde 3 ile 5 yaş aralığında olan Efe, her zaman yemek yemeyi çok sevdiğinin de altını çizmeyi ihmal etmezdi. Hatta bir dönem de sürekli çay sevgisini anlatırdı.

Efe Koçyiğit'in Değişimi

Ailesi tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarında oldukça fazla takipçisi bulunan Efe Koçyiğit aynı zamanda YouTube platformu için de videolar çekiyor. Koçyiğit, uzayan saçları ve boyuyla gözlerin üzerine çekmeyi başardı. Bu değişim, takipçilerinin ve sosyal medya kullanıcılarının yoğun ilgisini çekti.