Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çocuklar Duymasın Dizisi Oyuncularının Değişimi

2002-2019 yılları arasında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisinin oyuncularının değişimi gözler önüne serildi. Diziye damga vuran karakterlerin son halleri ve kariyerleri hakkında bilgiler verildi.

Yayın Tarihi: 28.07.2023 14:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çocuklar Duymasın Dizisi Oyuncularının Değişimi

2002-2019 yılları arasında yayınlanan efsane dizi Çocuklar Duymasın, hafızalardaki yerini koruyor.

Özellikle ilk yayınlandığı yıllarda sevilen ve oyuncu kadrosu ile beğenilen dizinin başrollerinde; Tamer Karadağlı ve Pınar Altuğ yer aldı. Oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olan dizide Meltem'in psikoloğu olarak hafızalara kazınan Sinan Bey'e Nejat Birecik hayat verdi. Son hali merak konusu olan oyuncu, görenleri şaşırttı.

En son 2013 yılında Tatar Ramazan dizisiyle ekranlara gelen Nejat Birecik, 2014 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü'ne vekaleten atandı. Ardından görevinden ayrılan Biricik, ekranlardan da uzaklaştı. Şimdilerde hayatının merkezine tiyatroyu koyan Birecik, 8 yıldır kameralardan uzak bir yaşam sürüyor. Ailesi ile vakit geçiren Birecik, sosyal medyadan ara sıra paylaşım yapıyor.

Türk sinema ve tiyatrosunun başarılı ismi Tamer Karadağlı’yı belki de bizlere ‘tanıtan’ yapımdı Çocuklar Duymasın. Yıllar içinde biraz yaşlandı ama hala karizmatik duruşu yerinde kendisinin.

Oyunculuk kariyerinde hızla tırmandığı günlerde Çocuklar Duymasın’da yer alan Pınar Altuğ, Türkiye’nin adını ezberlediği bir yıldız oldu dizi sonrasında. Yıllar içinde sadece yaş alıp yaşlanmayan isimlerden kendisi.

Dizide çok fazla Duygu yer aldı ama biz ilk duygu Ayşecan Tatari’yi ele alacağız. O dönem çocuk oyuncu kategorisinde dizide yer alan Ayşecan Tatari şimdilerde evli ve çocuk sahibi. Ekranlarda çok olmamasına tiyatro sahnesinde oyunculuğa devam ediyor.

Kızıl saçlarıyla birçok çocuğa ‘Havuç’ denmesine sebep olan Furkan Kızılay o günden bu yana çok değişti. Son sezonlarda dizide yer almadı ama Havuç karakteri hep Furkan Kızılay’ın rolü gibi geldi bize.

Dizi boyunca ‘panik atak’ halleriyle herkesi güldüren Light Selami devam eden sezonlarda yer almadı. Arka Sokaklar’ın Hüsnü Çoban’ı oldu. Aradan geçen yıllar yüzünde biraz iz bıraktı haliyle ama daha karizmatik oldu sanki Özgür Ozan.

Daha önce de birçok projede yer almış ama Dominant Gönül karakteriyle gönüllere taht kurmuştu Zeyno Gönenç. Dizi boyunca çok fazla değişim yaşamadı. Pınar Altuğ gibi sadece yaş aldı.

Dizi başladığında emekliliğini isteyen Müsteşar Kemal yıllar içinde yaşlandı haliyle. Usta sanatçı Ferdi Akarnur yine de gülen yüzüyle bizlerle.

İlginçtir Süleyman Yağcı hiç yaşlanmadı. 2002 senesinde nasılsa hala aynı. Maşallah diyelim de nazar değmesin kendisine.

O dönem genç bir oyuncuydu Meriç Acemi. Şimdilerde ise birçok dalda çalışıyor. Çok fazla değişim yaşamamış kendisi.

Dizi boyunca tarzıyla gerçek hayattaki tarzı farklı olunca onu görenler şaşırıyor haliyle. Aradan yıllar geçse de kendisi hala aynı.

Sürekli “Çaycı Hüseyin öldü” haberleriyle gündeme gelen Alparslan Özmol 2002’den bu yana sadece bıyıklarını değiştirdi. Arada sırada da sakal bıraktı. Bıyıkları artık biraz daha gür o kadar. Fazla bir değişim yaşamadı.

Çok fazla değişim yaşamayan isimlerden birisi de Şükrü Koruyucu. Formunu koruyor yıllardır kendisi.

Adeta dizide büyüdü diyebiliriz Alp Eren Khamis için. Beton Orçun karakterini doğumundan itibaren canlandırdı. Haliyle en büyük değişim kendisinde oldu.