Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Citroen Kampanyası: Ayda 7.300 TL Taksitle Herkesi Araba Sahibi Yapacak!

Citroen, sıfır araç kampanyasıyla aylık 7.300 TL taksitle herkesi otomobil sahibi yapma fırsatı sunuyor. Kampanya kapsamında Citroen Ami modeli için kredi desteği ve taksit seçenekleri sunuluyor. Sıfır araç almak isteyenler için ödeme kolaylıkları sağlanıyor.

Yayın Tarihi: 01.07.2023 14:17
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Citroen Kampanyası: Ayda 7.300 TL Taksitle Herkesi Araba Sahibi Yapacak!

Aylık 7.300 TL taksitle Citroen herkesi araba sahibi yapacak!

Sıfır araçta 48 saatlik emsalsiz kampanya geldi - Araba sahibi olmak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Citroen yeni kampanyasını duyurdu. Peşinatı olan kişilere yönelik olarak taksitle sıfır araç satışı kampanyası başladı. Türkiye'nin en yeni elektrikli araba modelleri arasında yer alan Citroen Ami modeli için duyurulan kampanyada sıfır araç almak isteyenlere kredi desteği verilerek taksit seçeneği sunuldu. 30 Haziran 2023 tarihine kadar geçerli olan kampanya ile sıfır aracın kapıları sizlere açılacak!

CİTROEN AMİ İÇİN SIK SORULAN SORULAR!

Sıfır araç almak istiyorum diyen kişilere yönelik olarak Citroen Ami modelinde merak edilen sorular da yanıtlandı. Ami için ehliyet gerekmiyor mu? Dört tekerlekli motosiklet kategorisine giren Citroën Ami modelimizi kullanmak için en az B1 sınıfı ehliyete sahip olmanız gerekmektedir. 16 yaşından itibaren B1 sınıfı ehliyete sahip herkes AMI’yi kullanabilir. Ami’yi otoban ve çevreyollarında kullanabilir miyim? Şehiriçi mobilite çözümü Ami için maksimum 45km hız limiti bulunmaktadır. Hız limiti nedeniyle otobanlar ve çevre yolunda kullanılamamaktadır. Şehir içinde keyifli yolculuklar dileriz. Ami renk paketleri arasında bir fark bulunuyor mu? My Ami Turuncu/Mavi/Gri/Haki renk paketleri arasında donanım farkı bulunmamaktadır. Jant kapakları, etiketler, kapı fileleri ve saklama alanlarının rengi paketlere göre değişmektedir. Sizi yansıtan renk paketini seçebilirsiniz.

Citroen Ami modelinde satış fiyatı 298 bin TL olarak açıklanırken peşinatı olan kişilere yönelik olarak 75 bin TL tutarındaki kredi paketinde 12 ay vadeli geri ödeme paketinde taksit tutarı 7 bin 306 TL olarak gerçekleşecek. Citroen diğer modelleri içinde farklı seçenekler sunarken araba sahibi olmak isteyen kişilere ödeme kolaylıkları da sağlanıyor.