Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çinli Hamile Kadın Yakın Arkadaşını ve Kocasını Yatakta Yakaladı

Çinli hamile bir kadın, işe gitmek için çocuğunu arkadaşına emanet etmek istedi. Ancak güvenlik kamerasında yakın arkadaşı ve kocasını uygunsuz bir vaziyette görünce evi bastı. Olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Yayın Tarihi: 24.06.2023 22:43
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çinli Hamile Kadın Yakın Arkadaşını ve Kocasını Yatakta Yakaladı

Çin'de yaşanan bir olay ülkenin gündemine oturdu. İsmi açıklanmayan hamile bir kadın, çocuğuna bakması için ricada bulunduğu yakın arkadaşıyla kocasını yatakta bastı.

Hamile bir kadın yakın arkadaşından işte olduğu sırada bebeğine bakmasını rica etti. Çalışırken evdeki çocuğunu görmek isteyen talihsiz kadın güvenlik kamerası görüntülerini açtığında şoke oldu. Kamerada kocası ile yakın arkadaşını uygunsuz bir vaziyette gören kadın evi bastı. Bir çocuk annesi olan hamile eş, 5 yıllık kocasını eve geldiğinde yakın arkadaşı ile yatakta bastı. 5 yıllık evli ve 1 çocukları olan çift, daha önce dadı tutmuş ve bu nedene eve güvenlik kamerası sistemi kurmuştu. Yakın arkadaşına evdeki çocuğuna bakmasını rica eden hamile kadın iş yerinde çalışmaya devam ediyordu. İşten eve erken gelen koca ise eşinin yakın arkadaşıyla yakınlaşmaya başladı. O anlarda evde bulunan güvenlik kamerasını kapattıklarını düşünen çift yakayı fena halde ele verdi.

Güvenlik kamerasında yakın arkadaşı ve eşinin yakınlaşmasını gören kadın ihanetle yüzleşmek için soluğu evde aldı. Eve girdiğinde kocasını ve yakın arkadaşını aynı yatakta gören kadın öfkeden deliye döndü. O anlar sosyal medyada ifşa edildikten sonra gündem yarattı.