Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çılgın Dondurmacı TikTok'ta Fenomen Oldu

Antalya'da bir dondurma dükkanı açan Mehmet Dinç'in TikTok'ta dans eden kadın müşterileri ile çektiği videolar büyük bir ilgi görüyor. Çılgın Dondurmacı adıyla paylaşım yapan Dinç, dünyanın dört bir yanından takipçiye sahip.

Yayın Tarihi: 24.06.2023 22:50
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çılgın Dondurmacı TikTok'ta Fenomen Oldu

Çılgın Dondurmacı TikTok'ta Fenomen Oldu

Antalya'da bir dondurma dükkanı açan Mehmet Dinç, dans eden kadın müşterileri ile çektiği videolarla TikTok'ta büyük bir kitle tarafından takip ediliyor. Sürekli olarak videolar çeken ve paylaşan Çılgın Dondurmacı'nın paylaşımları dünyanın dört bir yanından takipçisi bulunuyor. Dinç'in paylaşımlarına Türklerden çok yabancılar ilgi gösteriyor. Ünlü fenomenin videolarına farklı farklı ülkelerden takipçileri yorumlarda bulunuyorlar.

Yine Olay Oldu

Son paylaşımında tezgahın önünde kıvrak bir şekilde dans eden kadın müşterisini dayanamayarak tezgahın arkasına alan Çılgın Dondurmacı o görüntülerle olay oldu. Dekolteli kıyafetiyle dans eden kadın müşteri, dansına tezgahın arkasında devam etti. Ünlü fenomen de kenara çekilerek kadının dansını izledi.

Şarkıları da Var

Çılgın Dondurmacı'nın Ante Ahlaa Habibti ve Kalbimdesin isimli iki şarkısı bulunuyor. Çılgın Dondurmacı kullanıcı adıyla paylaşım yapan Dinç TikTok'ta 18.7 milyon takipçiye sahip.