Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çift Katlı Otobüste Uluorta İlişkiye Girdiler, Şoför Müdahale Etti

İngiltere'de bir çift, iki katlı bir otobüste cinsel ilişkiye girdi. Yolcular tarafından kaydedilen görüntülerde, kadının tamamen çıplak olduğu ve ikilinin oldukça rahat tavırlar sergilediği belirtildi. Bir süre sonra otobüs şoförünün müdahale ettiği ikili, araçtan indirildi. Yolcular şoföre alkışlarla destek verdi. İngiltere Birmingham'da bir çift otobüsün arka koltuğunda diğer yolcuların gözü önünde cinsel ilişkiye girdi. Hareket halinde otobüste çifti gören bir kişi, o anların videosunu çekip sosyal medyadan paylaştı. Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları çifte çok ağır tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar ise işi şakaya vurup çiftin otobüse binmek için verdikleri paraya iyi değerlendirdiklerini söyledi.

Yayın Tarihi: 29.07.2023 16:22
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çift Katlı Otobüste Uluorta İlişkiye Girdiler, Şoför Müdahale Etti

İngiltere'de bir çift, iki katlı bir otobüste cinsel ilişkiye girdi.

Yolcular tarafından kaydedilen görüntülerde, kadının tamamen çıplak olduğu ve ikilinin oldukça rahat tavırlar sergilediği belirtildi.

Batı Londra’nın Shoreditch bölgesinde seyahat eden ikilinin 149 no’lu çift katlı otobüste kaydedilen görüntüleri kısa sürede yayıldı.

Bir süre sonra otobüs şoförünün müdahale ettiği ikili, araçtan indirildi. Yolcular şoföre alkışlarla destek verdi.

İngiltere Birmingham'da bir çift otobüsün arka koltuğunda diğer yolcuların gözü önünde cinsel ilişkiye girdi.

Hareket halinde otobüste çifti gören bir kişi, o anların videosunu çekip sosyal medyadan paylaştı.

Videoyu izleyen sosyal medya kullanıcıları çifte çok ağır tepki gösterdi. Bazı kullanıcılar ise işi şakaya vurup çiftin otobüse binmek için verdikleri paraya iyi değerlendirdiklerini söyledi.