Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

CHP'de Seçim Sonrası İç Hesaplaşmalar Başladı

CHP'de seçimlerde yaşanan ağır mağlubiyet sonrası Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmezken, mağlubiyetin faturasını MYK ve danışmanlarına kesti. Ekrem İmamoğlu'nun Zoom üzerinden düzenlediği darbe toplantısı siyaset gündemine bomba gibi düştü. CHP'de bu gelişmeler sonrası neler olacağı merak edilirken Genel Başkanlık konusunda flaş iddialar da gündeme geliyor. Selin Sayek Böke Ekrem İmamoğlu tarafından aday gösterilebilir. Ama başarılı olamaz çünkü CHP ve toplumda da karşılığı yok. Parti içinde atamayla bir yerlere gelen bir isim. CHP'de Böke'yi iki ayda siyaseten bitirirler. Çünkü şu an CHP'de güçlü bir liderlik yok.

Yayın Tarihi: 03.08.2023 03:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

CHP'de Seçim Sonrası İç Hesaplaşmalar Başladı

CHP'de seçimlerde yaşanan ağır mağlubiyet sonrası Kemal Kılıçdaroğlu istifa etmezken, mağlubiyetin faturasını MYK ve danışmanlarına kesti.

ZOOM ÜZERİNDEN DARBE PLANI Ekrem İmamoğlu ve Tanju Özcan, Kılıçdaroğlu'na karşı değişim hareketi başlatırken Ekrem İmamoğlu'nun Zoom üzerinden düzenlediği darbe toplantısı siyaset gündemine bomba gibi düştü.

KILIÇDAROĞLU GEÇİŞTİRDİ

Kemal Kılıçdaroğlu ise bu toplantıyı 'Etik açıdan doğru bulmadım' diyerek geçiştirdi. CHP'de bu gelişmeler sonrası neler olacağı merak edilirken Genel Başkanlık konusunda flaş iddialar da gündeme geliyor.

SELİN SAYEK BÖKE'Yİ İKİ AYDA BİTİRİRLER

Gazeteci Ceyhun Bozkurt A Haber'e özel yaptığı açıklamada 'Selin Sayek Böke Ekrem İmamoğlu tarafından aday gösterilebilir. Ama başarılı olamaz çünkü CHP ve toplumda da karşılığı yok. Parti içinde atamayla bir yerlere gelen bir isim. CHP'de Böke'yi iki ayda siyaseten bitirirler. Çünkü şu an CHP'de güçlü bir liderlik yok.' dedi.

BU FORMÜL ASLA TUTMAZ

İşte Emin Pazarcı'nın açıklamaları: Böke formülü asla tutmaz. Abi formülü olarak Murat Karayalçın da tutmaz. Özgür Özel de tutmaz. Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu çekişmesi devam ediyor. İmamoğlu bence adaylığını açıkladı. Delege yapılarının da kendi çıkarları var. İmamoğlu da parti içinde bir ağırlığı olmaya başladı. İmamoğlu delegeyi arkasına alırsa reklam gücüyle bir şeyler yapabilir.