Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Chery Markası ve Güvenlik İncelemesi

Çin markası Chery'nin reklam harcamaları dikkat çekiyor. Güvenlik ve yedek parça temini endişe yaratıyor. Hava yastıkları açılmayan bir kazaya dair görüntüler ortaya çıktı. Chery firmasından herhangi bir açıklama gelmedi.

Yayın Tarihi: 06.08.2023 21:01
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Chery Markası ve Güvenlik İncelemesi

Çin markası Chery'nin reklam harcamaları dikkat çekiyor

Türkiye piyasasında önemli bir yere sahip olan Çin markası Chery, yapılan reklam harcamalarıyla dikkatleri çekti. Birçok fenomenin reklamlarında yer aldığı marka hem donanımlı hem de lüks paketleriyle konuşuldu.

Araç güvenliği ve yedek parça temini endişe yaratıyor

Markanın yaptığı bu tanıtımlar ve reklam harcamalarına rağmen aracın yedek parça temini, güvenlik ve yakıt durumu hakkındaki belirsizlikler ise sürüyor. Bu durum araç sahipleri ve aracı almak isteyenleri endişelendirirken, güvenlik ve çarpışma testleri bakımından sergileyeceği performans merak ediliyor.

Hava yastıkları açılmayan bir kazaya dair görüntüler ortaya çıktı

Yurtdışından gelen bir görüntü ise yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. Chery'nin yeni çıkardığı araç modellerinden biri ciddi bir kazaya karıştı. Araç kullanılamaz hale gelirken, airbagler açılmadı. Olay sonrasında görüntüleri kaydeden araç sahibi ise şans eseri olaydan hafif yaralı olarak kurtuldu. Hava yastıkları açılmadı, firma sessiz.

Chery firmasından herhangi bir açıklama gelmedi

Görüntülerde; Chery marka aracın başka bir araca arkadan çarptığı ve aracın önden büyük bir hasar aldığı görülüyor. Kazanın şiddetine rağmen hava yastıklarının açılmaması araç sahiplerini ve aracı almayı düşünenleri tedirgin etti. Görüntülere ilişkin ise Chery firmasından herhangi bir açıklama gelmedi.