Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Cher, Alexander Edwards ile Evlenmeyeceklerini Açıkladı

Müzik ikonu Cher, 37 yaşındaki sevgilisi Alexander Edwards ile evlenip evlenmeyeceklerine dair açıklama yaptı. Cher, Alexander Edwards ile evlenmeyeceklerini belirtti ve neden olarak daha önce evlendiğini gösterdi. Cher, parmağındaki yüzüğün bir nişan yüzüğü olmadığını ve sevgilisinin sadece hediye etmek istediğini söyledi. Alexander Edwards, müzik yapımcısı olarak Def Jam'de AR başkan yardımcısı olarak görev yapıyor. Cher'in önceki ilişkileri arasında Sonny Bono, Gregg Allman, Tom Cruise, Val Kilmer, David Geffen ve Gene Simmons yer alıyor.

Yayın Tarihi: 23.10.2023 11:15
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Cher, Alexander Edwards ile Evlenmeyeceklerini Açıkladı

Müzik ikonu Cher, 37 yaşındaki sevgilisi Alexander Edwards ile evlenip evlenmeyeceklerine dair açıklama yaptı.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Cher, Los Angeles Times'a verdiği röportajda genç sevgilisi Alexander Edwards ile ilişkisi hakkında konuştu. 77 yaşındaki müzik ikonu, 37 yaşındaki sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceği sorulduğunda, 'Muhtemelen hayır' yanıtını verdi. Nedenine gelince, Cher, 'Çünkü daha önce evlendi. Alexander ile çok mutluyum' diye yanıt verdi.

Parmağındaki yüzüğün bir nişan yüzüğü olmadığını söyleyen Cher, 'Bu yüzüğü bana geçen Noel'de vermişti. Sadece bana bunu hediye etmek istedi' diye konuştu.

Cher, müzik yapımcısı Alexander Edwards'la ilişkisini geçen yıl Twitter üzerinden doğrulamış, sevgilisinin kendisine 'kraliçe gibi' davrandığını söylemişti. Ünlü sanatçı, erkek arkadaşıyla aralarındaki 40 yıllık yaş farkını eleştirenlere yanıt olarak, 'Aşk matematikten anlamaz!' ifadesini kullanmıştı.

Alexander Edwards

Rihanna, Pusha T, Nas, Public Enemy ve Justin Bieber gibi müzisyenleri bünyesinde bulunduran efsanevi müzik şirketi Def Jam'de AR (müzik şirketinde yeni sanatçılar keşfedip onlarla anlaşma yapan bölüm) başkan yardımcısı. Edwards, bir zamanlar üç yaşındaki oğlu Slash Electric Alexander Edwards'ın annesi model ve aktivist Amber Rose'la ilişki yaşamıştı.

Cher'in Önceki İlişkileri

Cher daha önce Sonny Bono ve merhum şarkıcı Gregg Allman'la olmak üzere iki kez evlenmişti. Ayrıca Tom Cruise, oyuncu Val Kilmer, plak şirketi patronu David Geffen ve Kiss'in solisti Gene Simmons'la da ilişkileri olmuştu.