Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Chainlink (LINK) Fiyat Analizi: Yükseliş Formasyonu Oluşturdu

Chainlink (LINK) fiyatı yükseliş formasyonu oluşturdu ve yakın gelecekte 8,5 dolar direnç seviyesini test etmesi muhtemeldir. Kripto analisti Michaël van de Poppe, LINK'in fiyatının rallisini uzatmaya hazır olduğunu ve potansiyel olarak 13 dolara ulaşabileceğini öngörüyor.

Yayın Tarihi: 10.08.2023 08:45
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Chainlink (LINK) Fiyat Analizi: Yükseliş Formasyonu Oluşturdu

Günlük Görünüm

Chainlink (LINK) fiyatı, 21 Temmuz'da 8,5 dolarlık direnç tarafından reddedilmesinden bu yana geriledi. Bu dönemde, fiyat 7,2 dolar destek seviyesinin altına düştü. Ancak, LINK fiyatı bir Fakey formasyonu oluşturduğu için ve dün 7,2 dolar destek seviyesini geri aldığı için, bunun yanlış bir kırılma olduğu ortaya çıktı. Bu nedenle, LINK fiyatının yakın gelecekte 8,5 dolar direnç seviyesini yeniden test etmesi muhtemeldir.

4 Saatlik Grafik

4 saatlik grafik, LINK fiyatının yukarıda bahsedilen 8,5 dolarlık yüksek seviyeden bu yana azalan bir kama formasyonu içinde işlem gördüğünü gösteriyor. Bu, genellikle kırılmalara yol açan bir yükseliş modelidir. 4 saatlik RSI azalan direnç çizgisinin üzerine çıktı ve 50'nin üzerinde, bu da boğaların kısa vadeli fiyat hareketinin kontrolünde olduğunu gösteriyor. Bu nedenle, LINK fiyatı potansiyel olarak mevcut formasyonun üzerine çıkabilir. En yakın hedef 8,1 dolardaki yatay dirençtir.

Chainlink için Daha Fazla Kazanç Beklentisi

Kripto analisti Michaël van de Poppe, LINK'in fiyatının rallisini uzatmaya hazır olduğunu belirtiyor. Potansiyel olarak 13 dolara ulaşacağını öne sürerek umut verici bir yol öngörüyor. Poppe'nin analizi, boğaların yaklaşık 9,2 dolarlık kritik bir direnç seviyesini aşabildiği sürece LINK'in fiyatının artmaya devam edeceğini öngörüyor.

Chainlink'in Yükseliş Momentumunu Güçlendirmek

Chainlink'in 13 dolara tırmanışını çevreleyen iyimserlik, varlığın geçen yılki yatay konsolidasyonundan daha fazla güvenilirlik kazanıyor. Boğaların LINK'i yeni zirvelere taşıması için uygun bir ortam işaret ediyor. Bu da Altcoin'in beklentileri için olumlu bir görünüm sunmaktadır.