Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

CepteTEB rakiplerine meydan okudu! Faizler düştü, destek limiti arttı

CepteTEB, nakde olan ihtiyaçların rekor seviyelere yükselmiş olduğu şu günlerde tüketicilerin yüzlerini güldürecek bir kampanyaya imza attı. Uzun süredir yüksek oranlı zamlar sebebi ile kazançları ile ay sonlarını getiremeyen tüketiciler, artan nakit ihtiyaçlarını bankalar aracılığı ile karşılayabilmek adına harekete geçti. Merkez Bankası’nın faiz artırımı kararları doğrultusunda yükselen kredi faizleri, birçok vatandaşı hayal kırıklığına uğrattı. CepteTEB, ekim ayı boyunca geçerli olacak olan avantajlı kredi kampanyasını duyurdu. Kampanya kapsamında müşterilere 3 ay ödeme erteleme fırsatı sunulacak ve kredi üst limiti 150 bin TL olarak belirlendi.

Yayın Tarihi: 19.10.2023 13:34
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

CepteTEB rakiplerine meydan okudu! Faizler düştü, destek limiti arttı

CepteTEB rakiplerine meydan okudu! Faizler düştü, destek limiti arttı

Türkiye Ekonomi Bankası’nın şubesiz bankası olan CepteTEB, nakde olan ihtiyaçların rekor seviyelere yükselmiş olduğu şu günlerde tüketicilerin yüzlerini güldürecek bir kampanyaya imza attı. Dolar kuru başta olmak üzere tüm kurlarda ve altın fiyatlarında gözlenen yukarı yönlü hareketler, gündelik hayat şartlarını doğrudan etkilemeye devam ediyor. Gıdadan teknolojiye kadar tüm hizmet sektörlerinde kurlara bağlı olarak yapılan hesaplar, tüketicilerin yüksek oranlı zamlar ile karşı karşıya kalmasına yol açtı.

Uzun süredir çok çeşitli hizmet alanlarında gözlenen yüksek oranlı zamlar sebebi ile kazançları ile ay sonlarını getiremeyen tüketiciler, artan nakit ihtiyaçlarını bankalar aracılığı ile karşılayabilmek adına harekete geçti. Ancak Merkez Bankası’nın faiz artırımı kararları doğrultusunda yükselen kredi faizleri, birçok vatandaşı hayal kırıklığına uğrattı. Yüksek faiz uygulamaları sebebi ile büyük bir borcun altına girmeyi göze alamayan tüketiciler ne yapmaları gerektiğini düşünürlerken beklenen haber CepteTEB’ten geldi. Senelerdir Türkiye Ekonomi Bankası’nın dijital bankacılık kolu olarak hizmet veren CepteTEB, ekim ayı boyunca geçerli olacak olan avantajlı kredi kampanyasını duyurdu. Söz konusu kampanyasının başvurulara açık olduğunu belirten dijital banka, ayrıntıları tüketiciler ile paylaştı.

CEPTETEB’TEN 3 AY ÖDEME ERTELEME FIRSATI

Son dönemlerin en çok konuşulan özel bankaları arasında yer alan CepteTEB, son olarak ihtiyaç kredisi ürünü ile gündeme geldi. Ekim ayının sonuna kadar mobil üzerinden görüntülü olarak müşteri olma sürecini tamamlayanlara 3 ay ödeme erteleme avantajı ile kredi fırsatı sunacak olduğunu belirten özel banka, kredinin üst limitini 150 bin TL olarak açıkladı.

CEPTETEB ÖDEME ERTELEMELİ KREDİ DETAYLARI

Birçok bankanın 70 bin TL’ye kadar verdiği ihtiyaç kredisi desteğini 150 bin TL olarak vereceğini duyuran CepteTEB, ürününe ilişkin taksit hesabını ise şu şekilde paylaştı:

  • Kredi tutarı: 100 bin TL
  • Faiz oranı: Yüzde 4,47
  • Vade sayısı: 24 ay
  • Aylık taksit tutarı: 7.829,28 TL