Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Cem Yılmaz'ın 'Do Not Disturb' Filmi Fragmanı Yayınlandı

Cem Yılmaz, 29 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak 'Do Not Disturb' filminin fragmanını paylaştı. Film, sessiz sakin bir otelde gece vardiyasında başladığı işinin ilk gecesinde konukların peşine takılarak beklenmedik olaylarla karşılaşan Ayzek'in hikayesini anlatıyor.

Yayın Tarihi: 13.09.2023 14:33
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Cem Yılmaz'ın 'Do Not Disturb' Filmi Fragmanı Yayınlandı

Cem Yılmaz'ın 'Do Not Disturb' Filmi Fragmanı Yayınlandı

Cem Yılmaz, 29 Eylül'de Netflix'te yayınlanacak 'Do Not Disturb' filminin ilk fragmanını paylaştı. Merakla beklenen film, Karakomik Filmler serisinden tanınan Ayzek'in dünyasına daha yakından tanık olma fırsatı sunacak. Film, sessiz sakin bir otelde gece vardiyasında başlayan Ayzek'in umulmadık maceralara sürüklenme hikayesini anlatıyor.

Filmin Konusu

Pandemi sebebiyle işsiz kalan Ayzek, sessiz sakin bir otelde gece vardiyasında başladığı işinin ilk gecesinde konukların peşine takılarak beklenmedik olaylarla karşılaşır. Hayatını düzene koymak için attığı bu adımda kendisini hiç beklemediği olayların merkezinde bulur.

Kadro

Filmin senaryosunu yazan ve yöneten Cem Yılmaz'ın yanı sıra Ahsen Eroğlu, Celal Kadri Kınoğlu, Özge Özberk, Bülent Şakrak, Nilperi Şahinkaya, Mustafa Kırantepe, Zafer Algöz, Diren Polatoğlu, Seda Akman, Can Yılmaz ve Selen Şenay da filmde rol alıyor.