Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Celsius Network Varlıkları İadesi İçin Anlaşma Yaptı

Celsius Network, müşterilerine varlıklarını iade etmek ve iflas davasını sonuçlandırmak için bir anlaşmaya vardı. Anlaşma, hesap sahiplerine %5 daha fazla ödeme yapmayı teklif ediyor ve kripto para borç verenin tasfiyesini kolaylaştırabilir.

Yayın Tarihi: 23.07.2023 01:52
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Celsius Network Varlıkları İadesi İçin Anlaşma Yaptı

Celsius Network varlıkları müşterilerine iade etmek ve iflas davasını sonuçlandırmak için bir anlaşmaya vardı.

The Wall Street Journal'in haberine göre, çok sayıda hesap sahibinin yönetimin görevi kötüye kullanma suçlamalarıyla ilgili bir dava çözümüne katılmak istemesi halinde, talepleri için %5 daha fazla ödeme yapmayı teklif ediyor. Celsius Network tarafından yapılan anlaşmalar, kripto para borç verenin iflasını tasfiye etme ve müşterilerin varlıklarını iade etme niyeti için mahkeme onayı almasını kolaylaştırabilir.

Celsius Müşterilerine Daha Fazla Ödeme Yapmayı Kabul Etti

Celsius ve teminatsız alacaklılar komitesi, ortak bir önergeyle, komitenin Celsius aleyhindeki toplu dava dolandırıcılığı iddiasını, hesap sahiplerinin şirketin 11. Bölüm planında alacakları varlıklara bir ikramiye ile çözmeyi kabul ettiklerini duyurdu. Bunun 'astronomik' maliyet tasarrufuyla sonuçlanacağını ve kripto para biriminin müşterilerinin eline geçmesini hızlandıracağını iddia ettiler.

Dava Maliyetlerini Düşürmek İçin Anlaşma

Komite avukatı Aaron Colodny'nin Cuma günü gönderdiği e-postaya göre, anlaşma yasal masrafları azaltacak ve Celsius'un ihtilaflı iddialar için rezervde tutması gereken kripto para birimi miktarını azaltacak.