
ÇBK Mersin'in Avrupa Ligi Hedefi
ÇİMSA ÇBK Mersin'in takım kaptanları, FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde bu sezona dair coşkulu açıklamalarda bulundu. Kaptan Asena Yalçın, "Aşırı motiveyiz ve kesinlikle bu sezon şampiyon olmak istiyoruz. Daha önce bu kupayı kaçırdık, bu sene onu müzemize getirmek istiyoruz," dedi.
Geçtiğimiz Yıllardaki Başarılar
Önümüzdeki 9-13 Nisan tarihlerinde İspanya'da gerçekleşecek 6'lı Final öncesinde, Yalçın, takımlarının son 3 yıldır finale kalma başarısını elde ettiğini vurguladı. Avrupa'da son aşamaya geldiklerinin altını çizen Yalçın, "Bu bizim için büyük bir gurur kaynağı. Çeyrek finalde rakibimiz Tango Bourges Basket ile mücadele edeceğiz. Eğer bu maçı geçebilirsek Valencia Basket ile karşılaşacağız," şeklinde konuştu.
Takım Uyumunun Önemi
Asena Yalçın, takımın uyumunun kupayı kazanmak için kritik olduğunu belirtti: "ÇBK Mersin, takımdaşlığın en iyi şekilde sağlandığı bir ekip. Hem saha içinde hem de dışında birbirimize çok destek oluyoruz. Bu, hedefimize ulaşmamızda önemli olacak."
Sinem Ataş'ın Açıklamaları
Takımın ikinci kaptanı Sinem Ataş, Avrupa Ligi'nde her maçın zorluğuna ve elde ettikleri başarıya dikkat çekerek, "Burası kadın basketbolunun en üst seviyesindeki organizasyon. Biz buradayız ve şampiyonluk en büyük amacımız," ifadelerini kullandı.
Taraftar Desteği
Sinem Ataş, bu sezonki başarılarını ve taraftar desteğinin önemini vurgulayarak, "Avrupa'daki iki mağlubiyetimiz var. Bu, taraftarlarımızın büyük ilgisi ile mümkün oldu. Onların sürekli desteği bizim için çok değerli," dedi.
Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 3 yıldır final etaplarına katılma hakkı kazanan ÇİMSA ÇBK Mersin'in takım kaptanlarından Asena Yalçın, bu sezon şampiyonluk kupasını Mersin'e getirmek istediklerini söyledi.
Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde 3 yıldır final etaplarına katılma hakkı kazanan ÇİMSA ÇBK Mersin'in takım kaptanlarından Asena Yalçın, bu sezon şampiyonluk kupasını Mersin'e getirmek istediklerini söyledi.