Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çaykur Rizespor Kalecisi Grbic'ten Pozitif Mesajlar

Grbic, Sivasspor maçı öncesi takımın motivasyonunu ve iyi performansını vurguladı.

Yayın Tarihi: 28.10.2024 14:21
Güncelleme Tarihi: 28.10.2024 14:21

Çaykur Rizespor Kalecisi Grbic'ten Pozitif Mesajlar

Çaykur Rizespor Kalecisi Ivo Grbic'in Açıklamaları

Çaykur Rizespor'un kalecisi Ivo Grbic, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında oynanacak olan Net Global Sivasspor maçı öncesinde önemli değerlendirmelerde bulundu.

Son İki Haftada Başarı

Grbic, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, son iki haftadaki galibiyetlerin olumlu etkilerini gördüklerini ve elde edilen başarıyı sürdürmek istediklerini vurguladı.

Kazanmanın Önemi

20 yıldır futbolun içinde olduğunu belirten Grbic, "Kazanmak her şeyden önemli. Kariyerim boyunca büyük kulüplerde oynadım ve bu kulüpler bana kazanmanın önemini hep aşıladı. Kazanarak devam etmek istiyoruz. Elimizden gelen her şeyi vermek istiyoruz. Sahada her geçen gün daha iyi performans sergilemek için çalışıyoruz," ifadelerini kullandı.

Takım Performansı ve İyi Savunma

Takımın genel performansının arttığını dile getiren Grbic, "Özellikle iyi savunma yaptığımız maçlarda benim de performansım yükseliyor. Biz iyi savunma yaptığımız sürece daha iyi sonuçlar alacağız. Bunu son iki maçta başardık" dedi.

Takım Çalışkanlığı

Çok sıkı çalışan bir takım olduklarının altını çizen Grbic, "Hocamızın fikirlerini sahaya yansıtan bir ekip olmak için mücadele ediyoruz. Süper Lig zorlu bir lig ve bazen istediğiniz sonuçları alamıyorsunuz. Ancak takım olarak her zaman konsantre bir şeklide çalışıp, hocamızın isteklerini uygulamaya gayret ediyoruz," şeklinde konuştu.

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kalecisi Ivo Grbic, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde...

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'un kalecisi Ivo Grbic, Mehmet Cengiz Tesisleri'nde antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundu.