Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Casper Excalibur'un Yeni Masaüstü Modelleri Oyunseverlere 6 Yenilik Sunuyor

Casper Excalibur E650 ve E750 masaüstü modelleri, kişiselleştirilebilir seçenekleri ve yeni teknolojileri ile oyun deneyimlerini zenginleştiriyor.

Yayın Tarihi: 22.07.2024 12:00
Güncelleme Tarihi: 22.07.2024 12:00

Casper Excalibur'un Yeni Masaüstü Modelleri Oyunseverlere 6 Yenilik Sunuyor

Casper Excalibur'da Yeni Dönem

Casper, Excalibur E650 ve E750 masaüstü modellerini duyurarak oyunseverlere 6 heyecan verici yeni teknoloji sundu. KUR-AL uygulaması sayesinde kullanıcılar, bilgisayarlarını diledikleri gibi kişiselleştirebiliyor. Kısa sürede sipariş verilebilen bu modeller, hemen üretime alınıyor.

Özelleştirilebilir Donanım Seçenekleri

Excalibur, kullanıcıların anakart, kasa, güç kaynakları ve soğutma sistemleri gibi bileşenlerde kişisel tercihlerine göre seçim yapmasına olanak tanıyor. Böylece herkes kendi bilgisayarını tam anlamıyla istediği gibi tasarlayabiliyor.

Modern Görünüm ve Dayanıklılık

UV ışın teknolojisi ile güçlendirilmiş kasalar, sadece estetik bir görünüm kazandırmakla kalmıyor, aynı zamanda dayanıklılıklarını artırarak uzun süre yeni gibi kalmalarını sağlıyor. Kir tutmaz yapısı ve çizilmelere karşı dayanıklılığı ile dikkat çekiyor.

RGB Aydınlatma Deneyimi

Özel RGB aydınlatmalı fanlar ve işlemci fanlarıyla bilgisayarlar görsellik ve performans açısından zenginleştiriliyor. Kullanıcılar, özelleştirilmiş RGB RAM ile oyun deneyimlerini renklendirerek daha keyifli hale getiriyor.

Yüksek Performans Sunan İşlemciler

Intel’in en yeni 13. ve 14. nesil işlemcileri, yüksek performans gerektiren uygulamalar için mükemmel bir seçenek sunuyor. Raptor Lake S Refresh teknolojisi ile kullanıcılara akıcı bir deneyim vaat ediyor.

Etkili Soğutma Sistemleri

Excalibur'un sunduğu soğutucu sistemler, en yüksek performansta bile donma ya da takılma yaşanmadan oyun oynamayı mümkün kılıyor. Kullanıcılar, hava soğutma fanları veya sıvı soğutma sistemleri arasından seçim yaparak bilgisayarlarının performansını artırabiliyorlar.

Grafik Performansında Yeni Bir Seviye

NVIDIA ADA LoveLace mimarisi ile geliştirilen RTX4090 ekran kartı, yapay zeka destekli DLSS 3.5 fonksiyonları ile yüksek grafik performansı ve enerji tasarrufu sağlıyor. Bu sayede oyun tutkunları daha akıcı bir deneyim elde ediyor.

Casper Excalibur, E650 ve E750 masaüstü modellerinde oyunseverlere yeni teknolojiler sundu....

Casper Excalibur, E650 ve E750 masaüstü modellerinde oyunseverlere yeni teknolojiler sundu. Şirketten yapılan açıklamaya göre, binlerce çeşit donanım seçeneği arasından oyuncuların dilediği konfigürasyonu gerçekleştirebilmesini mümkün kılan Excalibur, kişiselleştirilmiş bilgisayara olanak sağlıyor.