Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Carrefoursa Bulaşık Deterjanı İndirimleri

Carrefoursa market zinciri, bulaşık deterjanı indirimleriyle dikkat çekiyor. Cumhuriyetin 100. yılına özel kampanyalar düzenleyen Carrefoursa, bulaşık deterjanında büyük indirim yapmaktadır.

Yayın Tarihi: 18.10.2023 23:35
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Carrefoursa Bulaşık Deterjanı İndirimleri

Uygun fiyatlı market zincirlerinden birisi olan Carrefoursa uygun fiyatlı ürünleri ile gündeme gelmeye devam ederken tasarruflu alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar Carrefoursa indirim ve kampanyalarını yakından takip etmeye devam ediyor.

Carrefoursa Cumhuriyetin 100. yılına özel birçok kampanya duyurusu yapmaya devam ederken bu defa bulaşık deterjanı alacak ev hanımlarını harekete geçirdi. Market alışverişinde pahalı ürünlerden birisi de bulaşık deterjanı olurken bulaşık deterjanı indirimleri özellikle de ev hanımları tarafından yakından takip edilmeye devam ediyor.

Cumhuriyetimizin 100. yılına özel kampanyalar düzenlemeye devam eden Carrefoursa yeni kampanyasıyla gündeme geldi. Carrefoursa bulaşık deterjanında büyük indirim başlattı. DEV İNDİRİM İÇİN BUGÜN SON GÜN!50 kapsül bulaşık deterjanında dev indirim düzenleyen Carrefoursa'nın bu indirimini kaçırmak istemeyen vatandalar Carrefoursa market zincirlerine akın etmeye devam ederken 50 kapsül bulaşık deterjanı fiyatı merak edildi. Carrefoursa 5-17 ekim aktüel ürün kataloğu dolayısıyla birçok ürün indirime girerken bunlardan birisi de bulaşık deterjanı oldu. Finish markasına ait 50 kapsül bulaşık deterjanında dev indirim düzenlenirken bulaşık deterjanı indirimi pek çok ev hanımının dikkatini çekmeye devam ediyor. Carrefoursa marketlerde gerçekleşen indirim için bugün son gün olduğu belirtilirken fiyatı gören Carrefoursa müşterilerinin dikkatini çekmeye devam ediyor.

İNDİRİMLER DEVAM EDİYOR!Finish Quantum Bulaşık Makinesi Tableti 50'li fiyatı 189,90 TL'ye düştü. Carrefoursa indiriminden yararlanmak isteyen vatandaşlar Carrefoursa zincir marketlerini gezmeye devam ederken Cumhuriyetimizin 100. yılına özel başlatılan indirim ve kampanyalar Carrefoursa marketler tarafından düzenlenmeye devam ediyor. Daha fazla market kampanyasından anında haberdar olmak için haber sitemizi takipte kalmayı unutmayın.