Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çankaya'da Çekiçle Cinayet: Zanlı Eğlence Mekanında Yakalandı

Ankara'da tartıştığı arkadaşını çekiçle öldüren S.K., eğlence mekanında polis tarafından yakalandı.

Yayın Tarihi: 24.09.2024 08:52
Güncelleme Tarihi: 24.09.2024 08:52

Çankaya'da Çekiçle Cinayet: Zanlı Eğlence Mekanında Yakalandı

Ankara'da Tartışma Sonrası Cinayet

Ankara'nın Çankaya ilçesinde, 65 yaşındaki Ü.U.'yu çekiçle başına vurarak öldüren 62 yaşındaki S.K., eğlence mekanında güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Olayın Gelişimi

Dün sabah saatlerinde, Yaşamkent Mahallesi'nde bir evde yangın çıkmasının ardından, Ü.U.'nun cesedi bulundu. Olay yerinde yapılan incelemelerde, Ü.U.'nun başına vurularak öldürüldüğü ve bir düşme süsü verildiği tespit edildi.

Takip ve Yakalama

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevredeki iş yerlerinin ve apartmanların güvenlik kameralarını inceleyerek, şüpheli S.K.'nin olaydan kısa bir süre önce evden ayrıldığını belirledi.

Polisi Atlatma Çabası

Kimliğinin tespit edilme ihtimalini düşünerek AŞTİ'ye giden S.K., burada sıradan bir yolcu gibi davranarak izini kaybettirmeye çalıştı. Ancak daha sonra Çankaya'nın bir eğlence mekanında yakalandı.

Zanlının İfadesi

Zanlı, polis ekiplerine verdiği ilk ifadesinde cinayeti işlemesine neden olan durumu anlatarak, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim." şeklinde konuştu.

Yasal Süreç

S.K., Cinayet Büro Amirliği'ndeki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilecektir.

Ankara'nın Çankaya İlçesinde tartıştığı arkadaşı Ü.U.'yu (65) çekiçle başına vurarak öldüren ve...

Ankara'nın Çankaya İlçesinde tartıştığı arkadaşı Ü.U.'yu (65) çekiçle başına vurarak öldüren ve daha sonra evi yakarak olaya yangın süsü vermeye çalışan S.K. (62), eğlence mekanında eğlenirken polis ekiplerince yakalandı. Zanlı kendisini gözaltına alan ekiplere, "Kaçamayacağımı biliyordum, son gecemde güzel vakit geçirmek istedim" dedi.