Bist 100
8.991,6 0%
DOLAR
31,96 -0,29%
EURO
34,49 -0,2%
ALTIN
2.322,44 -0,7%

Çamlık FK, Yalın Ege Turan'ı Trabzonspor'a Transfer Etti

Gelecek vaad eden yetenekleri keşfederek altyapısına alan ve bunların çeşitli kulüplere transferini sağlayan Çamlık FK, forvet oyuncusu Yalın Ege Turan’ı Trabzonspor’a gönderdi. Yalın Ege, Trabzonspor’un teklifini kabul ederek, bu kulüpte antrenmanlara başladı. Çamlık FK Antrenörü Şenol Ünlü, Trabzonspor’un alt yapıya verdiği önem ve prensiplerinin uyuşması nedeniyle tercih ettiklerini söyledi. Yalın Ege’nin yetenekli bir futbolcu olduğunu kaydeden Ünlü, “Kendisini Trabzonspor’da daha da geliştireceğine inanıyorum. Orada da bu işini gerçek anlamda yapan bu işi bilen antrenörler olduğunu biliyoruz. Allah yolunu açık eylesin. İnşallah onu en kısa zamanda Trabzonspor A takımında ve milli takımlarda göreceğimizi umuyorum” dedi.

Yayın Tarihi: 29.08.2023 15:36
Güncelleme Tarihi: 27.04.2024 17:11

Çamlık FK, Yalın Ege Turan'ı Trabzonspor'a Transfer Etti

Gelecek vaad eden yetenekleri keşfederek altyapısına alan ve bunların çeşitli kulüplere transferini sağlayan Çamlık FK, bu kez forvet oyuncusu Yalın Ege Turan’ı Türkiye’nin 4 büyük kulübünden birisi olan Trabzonspor’a gönderdi.

Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Yalın Ege, Trabzonspor’un teklifini kabul ederek, bu kulüpte antrenmanlara başladı.

Çamlık FK Antrenörü Şenol Ünlü, Trabzonspor’un alt yapıya verdiği önem ve prensiplerinin uyuşması nedeniyle tercih ettiklerini söyledi.

Yalın Ege’nin yetenekli bir futbolcu olduğunu kaydeden Ünlü, “Kendisini Trabzonspor’da daha da geliştireceğine inanıyorum. Orada da bu işini gerçek anlamda yapan bu işi bilen antrenörler olduğunu biliyoruz. Allah yolunu açık eylesin. İnşallah onu en kısa zamanda Trabzonspor A takımında ve milli takımlarda göreceğimizi umuyorum” dedi.